Vi gleder oss til oppfølgeren: «Slik ser en psykopat-vagina ut».
Vi gleder oss til oppfølgeren: «Slik ser en psykopat-vagina ut».

SKRÅBLIKK:

Slik kan (kanskje) resten av Medie-Norge følge opp VGs vagina

«Her er Medier24s uformelle forslag til hvordan få kvinnehelse på dagsorden»

Publisert Sist oppdatert

VG har nettopp lansert et univers mange drømmer om å få dykke ned i: en guidet tur gjennom en kvinnes vagina.

Først og fremst vil vi hylle initiativet. Å sette kvinnehelse og mangelen på forskning på dagsorden er helt riktig og i tråd med samfunnsoppdraget.

Såpass viktig at vi synes flere medier skal ta opp tematikken.

Her er våre forslag til titler til andre mediehus som ønsker å la seg inspirere.

Vagina-TV

Før Dagbladets politiske avdeling peprer kommentarfeltene våre, vil vi nevne at ja, vi fikk med oss at også dere har satt kvinnehelse i spaltene. For et lite Dagbladet-pluss-abonnement får man «Se bildene: Viser nye kjønnslepper».

Vi gleder oss til oppfølgeren: «Slik ser en psykopat-vagina ut».

Norge Bak Fasaden har også tatt tak i tematikken (med livmorhalskreft, ikke psykopater). I arbeidet videre ser vi for oss at TV 2 ville gjort som de pleier, og hatt videoundersøkelse på God Morgen Norge, med nettsaken «Bli med på reisen inn i Tinas vagina».

I Nationen kunne vi lest om hvordan vaginaen din påvirker jordbruksoppgjøret, og kyrs reproduktive utfordringer.

Amedia hadde antagelig kjørt en fellessatsing med 90 aviser «Se vaginaer fra hele landet», hvor både Nettavisen og Avisa Oslo hadde brukt cookiesene vi etterlater oss til å kunne vinkle på «Se vaginaene i ditt nabolag».

SKUP-Vagina

Vårt Land står sterkt som kristen avis i Norge, men det lar de vel ikke stå i veien for journalistikk under beltespenna? For å sikre seg kan de bytte ut vanlig betalingsmur med «innhold forbeholdt alle som er gift».

Aftenposten sikter på nok en SKUP-seier, og lanserer saken «Aftenposten har kartlagt over 40 vaginaer. Nå kan vi avsløre...». Skulle ikke det gå veien kan de alltids søke innsyn i stortingspolitikernes underbukser.

Nå kommer også de alternative medienes erkefiende på banen: «Faktisk helt feil: Man må ikke ha vagina for å være kvinne».

Hent Trond Viggo

NRK får som regel kjeft fra publikum når de viser frem underliv, så nå gjør de det på den mest skånsomme måten de klarer: Henter Trond Viggo fra pensjonisttilværelsen, og lager en forklarer-video med Flode og Fantorangen.

DN lager «Det begynte med en 3D-modell. Nå tjener vaginagründeren millioner på børs», og Kapital følger opp med: «Dette er Norges 50 mektigste vaginaer».

Rana Blad har sin egen sak på front med følgende tittel: «Bente var misfornøyd med vaginaen sin. Så tok hun et Google-søk som endret alt. Deretter dro hun utenlands og fikk gjort det utrolige. Nå er hun hjemme igjen og er veldig fornøyd. Du vil ikke tro hva hun nå opplever»

Vi fra meta-pressen ønsker dere lykke til, og keep up the good kvinnehelse-work!

———————————————-

Dette er en kommentar, og gir uttrykk for skribentens mening. Har du lyst til å skrive i Medier24? Send ditt innlegg til [email protected].

Powered by Labrador CMS