Sumeet Singh Patpatia, mangfoldssjef i Schibsted.

Schibsted Media mister mangfoldssjefen i skilsmissen

Sumeet Singh Patpatia blir mangfoldssjef i Schibsted Marketplaces, mens Schibsted Media blir stående uten. 

Publisert

I forbindelse med at Schibsted Media og Schibsted Marketplaces vil stillingen til mangfoldssjef i Schibsted, Sumeet Singh Patpatia, gå inn i Schibsted Marketplaces. Det bekrefter Patpatia og Schibsted Media til Medier24. 

Dette betyr at Schibsted Media vil stå uten en fast mangfoldssjef. 

Konsernledelsen i Schibsted Media skriver til Medier24 at de ikke har anledning til å stille til intervju grunnet ferieavvikling, men skriver at det er roller som skal fylles i begge selskapene og både systemer og ansvarsområder som tidligere har ligget ett sted skal videreføres til to steder. 

«Siden det tar tid å fylle roller og bygge/flytte systemer, vil Schibsted Media og Schibsted Marketplaces ha samarbeidsavtaler (såkalte transition service agreements) på en rekke områder i en overgangsperiode.»

De skriver at mangfold er et slikt område: 

«noe som betyr at Sumeet Singh Patpatia vil være ansvarlig for mangfoldsarbeidet også i Schibsted Media i overgangsperioden, selv om han er ansatt i Schibsted Marketplaces.»

De legger til at hvordan dette ansvarsområdet skal organiseres på sikt, vil være et tema for strategiarbeidet etter sommeren. 

I forbindelse med splitten, har de to selskapene fått nye ledergrupper. I mai gikk Patpatia ut i Kampanje og kritiserte det manglende mangfoldet i de to ledergruppene. Nyheten om ledergruppene kom samtidig som konsernet lanserte en ny mangfoldskampanje med budskapet «Don`t hire yourself».

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS