Julie Arntsen i front, Joar Vatlestad bak til venstre og Robert Nedrejord til høyre.
Julie Arntsen i front, Joar Vatlestad bak til venstre og Robert Nedrejord til høyre.

Julie (28), Joar (30) og Robert (31) er ansatt i Fiskeribladet og IntraFish

Fiskeribladet oppretter kontor i Narvik, mens IntraFish satser på karriere.

Publisert Sist oppdatert

Julie Arntsen, Joar Vatlestad og Robert Nedrejord er ansatt i Fiskeribladet og IntraFish.

Det melder de i en pressemelding torsdag formiddag.

Arntsen startet i fast jobb i Fiskeribladet 1. juni. Med hennes ansettelse oppretter Fiskeribladet lokalkontor i Narvik.

Arntsen er opprinnelig fra Tromsø, men har de siste fire årene jobbet i avisa Fremover, som har hovedkontor i Narvik.

– Det er veldig stor stas å få være med og skape et større pressemiljø i Narvik. Ikke minst blir det spennende å prøve seg på noe nytt, men det er med litt skrekkblandet fryd siden jeg blir alene på kontoret. Jeg har heldigvis utrolig dyktige kolleger rundt meg, så jeg tror det blir å gå veldig bra, sier Julie.

Julie er utdannet journalist ved Nord universitet i Bodø og har også vært innom Finnmark Dagblad.

Samme dag startet Vatlestad i fast jobb i IntraFish. Han får ansvar for å bygge opp en egen seksjon om jobb og karriere innen både fiskeri og havbruk.

Vatlestad har de siste fire årene vært tilknyttet sportsredaksjonen i Bergens Tidende.

Han har utdanning i journalistikk fra Universitetet i Bergen og er i gang med en mastergrad i undersøkende journalistikk. Vatlestad er opprinnelig fra Lærdal, og har tidligere jobbet i Sogn Avis.

– Det blir veldig spennende å prøve seg på et nytt felt. Heldigvis er det mange her som kan bidra med kompetanse og erfaring. Så blir det forhåpentligvis snart lettere å dra ut og møte folk igjen, sier Vatlestad om jobben.

I mars begynte Nedrejord som journalist i IntraFish. Han har de siste årene jobbet som nattevakt i TV2, og har tidligere blant annet jobbet i Bergens Tidende.

Nedrejord er opprinnelig fra Suldal, og har en mastergrad i undersøkende journalistikk fra Universitetet i Bergen.

– Dette er noe av det mest spennende jeg har jobbet med, og det har vært kjempegøy å sette seg inn i det som er en helt ny verden for meg. Læringskurven er meget bratt. Heldigvis er dette en ekstremt godt dokumentert bransje, der det meste som kan tallfestes faktisk blir det, sier Nedrejord og fortsetter:

– I tillegg ble jeg ble virkelig bergtatt av første reportasjetur, der jeg fikk sitte og gnafse på fersk sukkertare på hjemturen.

IntraFish har nå seks journalister, mens Fiskeribladet har 12.

– Jeg er utrolig glad for at vi har fått så dyktige folk om bord. Robert har allerede opparbeidet seg god innsikt om havbruksnæringen, og jeg har stor tro på at Julie og Joar vil styrke dekningen vår innen fiskeri og havbruk fremover, sier nyhetsredaktør Camilla Aadland.

Powered by Labrador CMS