Oda Frøyen Vold, Linea Søgaard, Joachim Rudin, Håkon Bjørngård og Astri Aspen.
Oda Frøyen Vold, Linea Søgaard, Joachim Rudin, Håkon Bjørngård og Astri Aspen.

Disse har holdt hjulene i gang for P3.no i sommer

Oda Frøyen Vold, Linea Søgaard, Joachim Rudin, Håkon Bjørngård og Astri Aspen har vært sommervikarer for P3.no denne sommeren.

Publisert Sist oppdatert

Fellesferien nærmer seg over med stormskritt, men Medier24 har fortsatt tid til å vise fram noen sommervikarer til ulike mediehus rundt i landet før man går helt tilbake til hverdagen.

Hos P3.no har det vært fem sommervikarer som har holdt vakt.

– De er heldigvis ganske forskjellige som typer, men er like i den forstand at de er smarte og nysgjerrige journalister med egne ideer, pågangsmot og lyst til å utvikle seg. Det er gull verdt å få inn sånne folk i en redaksjon, og de har bidratt med nye perspektiver og innfallsvinkler, gode saker med unge caser og en rekke nye ungdommelige slangord- og uttrykk. Det er helt «krønsj» for oss litt eldre som har falt av slang-vogna for noen år siden, forteller redaksjonssjef nett NRK P3, Daniel Ramberg.

Ramberg skryter over kompetansen til de unge journalistene som har bidratt med både tekst, foto og video.

– Jeg er spesielt glad for at vi har hatt et så godt samarbeid med P3 på radio – sommervikarene i P3sommer har brukt nettsaker både fra P3.no og P3 Meninger som oppspark til merinnhold på radioen, og nettredaksjonen har plukket opp saker fra radioen og videreutviklet det, som blant annet saken om 28-åringen Hedvig som vil bli første kvinne til å nå sydpolen helt alene. Det er et helt spesielt fortrinn vi har i P3, som sommervikarene både på nett og på radio har utnyttet ypperlig.

Disse har vært sommervikarer hos P3.no:

Oda Frøyen Vold
Linea Søgaard
Joachim Rudin
Håkon Bjørngård
Astri Aspen

Powered by Labrador CMS