Jonas Johannessen, også kjent som 'jonieboi' , flytter inn i LL35, gaminghuset til NRK.
Jonas Johannessen flytter inn i LL35, gaminghuset til NRK

NRK-profil flytter inn i gaminghuset

Tidligere NRK Bremsespor-profil og youtuber Jonas Johannessen flytter inn i LL35.

Publisert

Torsdag flyttet Jonas Johannessen (26) fra Arendal inn i NRKs gaminghus LL35 i Oslo.

Johannessen har det siste halvannet året jobbet som profil i NRK-programmet Bremsespor. Han er også kjent fra sin Youtube-kanal «jonieboi», hvor han har i underkant av 100.000 følgere.

– Vi er glade for at Jonas sa ja til å være med i gjengen i gaminghuset. Han har mye erfaring innen spill og streaming som vi tar med oss videre i arbeidet, sier prosjektleder Daria Almo til Medier24 og legger til:

– Ikke minst er han et rått innholdshode som hele redaksjonen kommer til å ha nytte av. Med Jonas inn i huset håper vi at vi når bredere ut til publikum, både med hans interesser og hans særegne humor.

NRK kjøpte for halvannet år siden en villa på Ljan utenfor Oslo, som har blitt omgjort til en gaminghus.

Til sammen har NRK brukt over 30 millioner på huset. Medier24 kunne i januar fortelle at snittet på antallet samtidige seere er i underkant av 200.

NRK har i januar også vært i retten etter at de gikk til sak mot forsikringsselskapet og den tidligere eieren, etter store vannskader i huset.

Da prosjektet startet var det gaming-journalist Donya Jabari og reality-deltaker Pierre Olsson som flyttet inn i huset. I høst flyttet realitydeltaker og stemmeskuespiller Aslak Maurstad inn i huset.

i tillegg til Maurstad og Johannessen bor gamer Veronica (msvosch) Langø

Powered by Labrador CMS