Morten Svesengen og Simon Mesfin skal forsøke å sette ny guiness rekord.
Morten Svesengen og Simon Mesfin skal forsøke å sette ny guiness rekord.

Romerikes Blad vil sette verdensrekord: Skal intervjue LSKs sportsjef i 33 timer

Utfordrer VGTVs gamle rekord.

Publisert

Mandag 6. juni skal Romerikes Blads sportsleder Morten Svesengen og LSKs sportssjef Simon Mesfin skal forsøke å sette verdensrekord, Målet er å gjennomføre verdens lengste web-tv-sendte intervju.

Gjeldende rekord ble satt i 2013, da Mads Andersen i VGTV intervjuet historiker og forfatter Hans Olav Lahlum i 30 timer, ett minutt og fire sekunder.

Når Mesfin og Svesengen mandag går inn i en glasscontainer mellom Romerikes Blads nye lokaler og Lillestrøm kultursenter, er målet å holde på i hele 33 timer.

- Skal vi først slå rekorden, må vi forsøke å slå den med mer enn bare noen minutter. 33 timer bør være mulig, mener Svesengen.

- Å få muligheten til å sitte i så mange timer sammen med sportslig leder i LSK, ser jeg fram til. Jeg tror det vil komme mye interessant. Det er mye både i og rundt klubben jeg og RBs lesere og seere lurer på. Hvis jeg ikke klarer å få ut noe nytt i løpet av 33 timer, har jeg gjort en forferdelig dårlig jobb, svarer Morten Svesengen.

Mesfins egen oppvekst, integrering i idretten, nedrykket til Obos-ligaen, hans drømmelag og alle overgangene han har vært involvert i er blant temaene Svesengen vil grave i.

Mesfin ser frem til utfordringen.

- En mental - og fysisk test. Jeg er ikke vond å be når noen spør meg på å stille opp på noe som er artig, sier Mesfin.

Romerikes Blad kommer til å vise verdensrekordforsøket på rb.no. Gjennom sendinga på rb.no kan seerne også sende inn sine egne spørsmål.

- LSK er viktig for mange av Romerikes Blads lesere og ingen journalist i Norge kjenner LSK bedre enn Morten Svesengen. Er det noen som klarer å holde et høyt journalistisk nivå gjennom 33 timer, så er det ham, sier konstituert ansvarlig redaktør Lars Lier.

Verdensrekordforsøket er meldt inn til Guinness World Records.

Powered by Labrador CMS