Frøy Gudbrandsen, Michelle Bjellmo, Sofie Gran Aspunvik og Sun Heidi Sæbø er blant dem som kan vinne Medienettverkets priser i november.
Frøy Gudbrandsen, Michelle Bjellmo, Sofie Gran Aspunvik og Sun Heidi Sæbø er blant dem som kan vinne Medienettverkets priser i november.

Disse kan bli «Årets talent» og «Årets kvinnelige medieleder»

– Vi har tro på at vi utvikler lederskap i mediebransjen ved å synliggjøre og løfte fram de lederne som gjør noe ekstraordinært, sier Veslemøy Østrem.

Publisert Sist oppdatert

Den 10. november deler Medienettverket ut sine priser i kategoriene «Årets talent» og «Årets kvinnelige medieleder».

I kategorien «Årets talent» er Adresseavisens Brand Studios innholdssjef, Michelle Bjellmo, daglig leder og økonomidirektør i Bergens Tidende og Aftenbladet, Mari-Marthe Aamold og NRKs redaksjonsleder Sofie Gran Aspunvik.

De nominerte til prisen «Årets kvinnelige medieleder» er Arbeidets Rett-redaktør og daglig leder, Guri Jortveit, ansvarlig redaktør og adm.dir i Morgenbladet, Sun Heidi Sæbø og Frøy Gudbrandsen, sjefredaktør i Bergens Tidende.

– Vi har tro på at vi utvikler lederskap i mediebransjen ved å synliggjøre og løfte fram de lederne som gjør noe ekstraordinært, slik alle de seks nominerte kandidatene har, sier leder for Medienettverket, Veslemøy Østrem.

I 2020 vant Schibsted News Medias Siv Juvik Tveitnes prisen for «Årets kvinnelige medieleder», mens NHSTs Julie Lundgren ble «Årets talent. Det kan du lese mer om her.

Powered by Labrador CMS