Håkon Moslet forlater journalistikken for å jobbe med byutvikling.
Håkon Moslet forlater journalistikken for å jobbe med byutvikling.

Håkon Moslet (48) forlater NRK etter 19 år - skal jobbe med byutvikling

– Jeg kan ikke tenke meg noe mer spennende felt å gå inn i 2021, sier han.

Publisert Sist oppdatert

Håkon Moslet (48) er ansatt i en nyopprettet stilling som leder for innovasjon og utvikling i Rodeo arkitekter, opplyser selskapet.

Moslet kommer fra jobben som prosjektleder i NRK Sport, og forlater dermed NRK etter 19 år på Marienlyst.

– Jeg kan ikke tenke meg noe mer spennende felt å gå inn i 2021 enn byutvikling. Det er hjertet av samfunnsutviklingen, og berører mange av de mest spennende og brennbare utfordringene i vår tid, som mobilitet, sirkularitet og utvikling. Rodeo er en uredd og smart aktør i dette feltet. Det er en glede å få gå inn i ringen med de, sier Moslet.

Rodeo er et selskap med arkitekter, urbanister, landskapsarkitekter og samfunnsvitere som blant annet jobber med byutvikling.

Moslet blir en del av Rodeos samfunnsvitenskapelige team, og han vil bidra med innsiktsarbeid, læring og kompetanse, formidling og nytenkning, opplyser selskapet.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på [email protected]

Moslet var tidligere redaksjonssjef for TV og utvikling i NRK P3 mellom 2009 og 2018, der han blant annet frontet storsuksessen Skam, samt de mye omtalte programmene Line fikser kroppen og Trekant.

Moslet var også tidligere musikksjef i P3 i sju år, og skapte mye debatt da han la om musikkprofilen til kanalen både i 2003 og i 2008. I 2005 ble han av Morgenbladet omtalt som «En av Musikk-Norges mektigste menn».

Moslet var allerede da kjent som en tidvis fryktet og innflytelsesrik musikkanmelder i Dagbladet på 1990- og tidlig 2000-tall. Da VG omtalte overgangen hans til NRK i 2003 hadde artikkelen tittelen «Få er kastet så mye øl på».

Powered by Labrador CMS