Maria Støre (t.v) og Siri Berge er ansatt i faste stillinger i VG Rampelys.
Maria Støre (t.v) og Siri Berge er ansatt i faste stillinger i VG Rampelys.

Maria (24) og Siri (24) får fast jobb i VG Rampelys: – Drømmejobben

– God og kritisk kjendisjournalistikk har aldri vært viktigere enn akkurat nå, sier Maria Støre.

Publisert Sist oppdatert

VG Rampelys ansetter reporterne Maria Støre og Siri Berge Christiansen i faste stillinger. Det skriver de i en pressemelding.

- Siden nyttår har Maria og Siri breaket noen av de største kjendissakene i landet, samtidig som de har laget knallgod og kritisk journalistikk på Norges influencer-elite, sier nyhetssjef Marcus Husby.

Og legger til:

– Jeg er derfor utrolig glad for at de to største kjendisjournalist-talentene i landet vil fortsette å levere dagsordensettende-saker for Rampelys i årene som kommer.

Maria Støre (24) har studert journalistikk på OsloMet og har vært tilknyttet VG/Rampelys i vikariater siden 2019. Hun har bakgrunn som kulturredaktør i Universitas, journalist i Se og Hør og har hatt praksis i TV 2 Innenriks og Nyhetskanalen.

- Det er utrolig stas å få drømmejobben. Om det ikke var for Universitas, hadde jeg nok ikke fått muligheten til å jobbe med kulturjournalistikk på denne måten. Der fikk jeg viktig grunnerfaring. God og kritisk kjendisjournalistikk har aldri vært viktigere enn akkurat nå, sier Støre.

– Jeg er utrolig takknemlig for å ha så dyktige, motiverende og erfarne journalister i avdelingen og på resten av huset. Sammen med Siri ser jeg frem til å vise oss som gode tilskudd i VG Rampelys.

Siri Berge Christensen (24) har en bachelorgrad i journalistikk fra OsloMet og tar for tiden en bachelorgrad i Frontend og mobilutvikling på Høyskolen Kristiania. Hun har vært tilknyttet ulike vikariater i VG siden 2019, inkludert praksis på krimavdelingen og sommervikariat på Rampelys-avdelingen.

- Dette er utrolig gøy! Jeg er stolt og ydmyk, og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på kjendis- og kulturjournalistikken for VG, i samarbeid med dyktige kollegaer, sier Berge Christensen.

Powered by Labrador CMS