Vilde Hjort Batzer

Slutter som podkast-sjef i NRK: Går til Fenomen

Vilde Hjort Batzer går til Fenomen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Vilde Hjort Batzer slutter som podkastsjef i NRK for å bli forretningsutvikler og leder for lydproduksjon i produksjon- og managementselskapet Fenomen.

– Vi er veldig stolte og glade for at Vilde har takket ja til å komme til Fenomen for å jobbe med oss og alle våre profiler. Vilde er nøyaktig den ressursen vi har lett etter til å styrke Fenomens satsing på profiler og lydproduksjoner. Hun tar med seg bred og meget solid erfaring fra NRK, hvor hun har vært med å bygge opp profiler og programmer som Are & Odin, P3Morgen, Lørdagsrådet og Radioresepsjonen.

– Vilde nyter allerede stor respekt hos våre mange profiler, er kreativ og har stor gjennomføringsevne, og i tillegg er hun usedvanlig hyggelig, så er det perfekt match, sier Tom Marius Kittilsen daglig leder i Fenomen.

Fenomen, produksjonsselskapet bak tv-serier som Rådebank, Team Solberg, Gamerne og de populære podkastene Baarli & Benjamin går i terapi og Jentesex, styrker med det satsingen på profiler. Managementet, som ble startet opp som egen avdeling i Fenomen sammen med Niklas Baarli har sterk vekst, og Kittilsen kan melde at årets budsjettmål allerede er nådd.

– På tross av pandemien har vi hatt stor suksess med satsingen på profiler. Allerede før sommeren passerte vi årets budsjettmål i Fenomen Folk. Nå hadde vi behov for å styrke laget, og det er derfor stor stas å starte høsten med å ønske Vilde velkommen til Fenomen.

Batzer synes det er vemodig å slutte i NRK, men gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver i Fenomen.

– Selv om jeg elsker å jobbe i NRK ble det for fristende å takke ja når et så spennende og faglig sterkt selskap som Fenomen banket på døra. De lager innhold som holder høy kvalitet, som Rådebank, og det er en gjeng med veldig engasjerte og dyktige folk som jobber der. Noen av dem har jeg også jobbet med i NRK, og jeg vet at det er personer jeg har mye å lære av - og som det er gøy å samarbeide med. Gleder meg til å jobbe tett på både folk og produksjon, og være med på å bygge opp et selskap i raskt utvikling, sier Vilde Hjort Batzer.

Powered by Labrador CMS