Trond Rasmussen
Trond Rasmussen

Trond Rasmussen er ny frontsjef i Dagbladet Pluss

Går inn i nyopprettet stilling som frontsjef i Dagbladet Pluss.

Publisert

Etter et drøyt år som reporter og reportasjeleder i Dagbladet Pluss går nå Trond Rasmussen inn som fast frontsjef i avdelingen. Stillingen innebærer også reportasjeledelse av reporterne.

- I løpet av tiden min her har kjærligheten til Dagbladet bare vokst seg større og sterkere. Folkene som jobber i avisa er fulle av hjertevarme, kunnskap og herlig engasjement. Det er en ære for meg å få lov til å jobbe her, sier Rasmussen.

Dagbladet Pluss har fra før én frontsjef i Henrik Holter. Nå blir det to.

- Vi lager ekstremt mye god journalistikk i Dagbladet Pluss, og for å få flest mulig til å oppdage og lese sakene, så må de presenteres og vinkles riktig på fronten av Dagbladet. Den jobben gjør Trond ekstremt godt, sier redaktør Bjørn Carlsen i Dagbladet Pluss.

Den andre, og like viktige delen av jobben, blir å reportasjelede reporterne og identifisere de gode sakene.

- Vi har mye å vinne på enda tettere coaching av våre dyktige journalister. Det har Trond gjort en meget god jobb til nå, og det vil fortsatt være en sentral del av rollen, sier Carlsen.

Rasmussen har tidligere blant annet jobbet i Se og Hør, som seniorrådgiver i kommunikasjonsavdelingen i Arbeids- og sosialdepartementet, og han var nyhetsredaktør i avisa Raumnes før han kom til Dagbladet Pluss i 2021.

Han har blant annet en cand.philol.-grad i filosofi fra Universitetet i Oslo.

- Den gjengen vi er nå i Dagbladet Pluss er selve landslaget i premium-journalistikk. Jeg er helt starstruck av journalistene og mine øvrige kollegaer, som er råe på det de driver med, sier Rasmussen.

Siden i sommer har Dagbladet Pluss hatt en svært god utvikling både i antall abonnenter, men også økonomisk.

- Med denne satsingen er jeg helt sikker på at Dagbladet Pluss vil ta nye steg, sier redaktør Bjørn Carlsen.

Powered by Labrador CMS