Bjørn Carlsen blir ny redaktør for Dagbladet Pluss.

Bjørn Carlsen er ny redaktør for Dagbladet Pluss

– Dette blir en vanvittig morsom utfordring, sier Carlsen.

Publisert Sist oppdatert

Bjørn Carlsen har de siste årene vært sentral i arbeidet med å bygge opp Dagbladet web-TV. Nå går han over til å bli redaktør for Dagbladet Pluss.

– Dette blir en vanvittig morsom utfordring. Dagbladet Pluss er en bærebjelke i Dagbladet, både redaksjonelt og økonomisk, og jeg gleder meg stort til å jobbe tett sammen med alle de flinke folkene i redaksjonen framover, sier Bjørn Carlsen i en pressemelding sendt torsdag ettermiddag.

Carlsen begynte i Dagbladet etter å ha vært i TV 2 i ti år. Nå skal han få bryne seg på pluss-stoffet til avisa, men innrømmer at han kommer til å savne gjengen i Dagbladet TV.

– Vi har på rekordtid bygget opp et veldig godt produkt som stadig flere bruker hver eneste dag. Samtidig kommer tv-innhold også til å bli en viktig del av Dagbladet Pluss framover, så jeg kommer heldigvis til å jobbe sammen med både folkene og innholdet i Dagbladet TV i den nye rollen som redaktør for Dagbladet Pluss, sier han.

Ansvarlig redaktør i Dagbladet, Alexandra Beverfjord, omtaler han som en svært fremoverlent leder.

– Han er drivende god både på innhold og strategi, og har et voldsomt engasjement for god journalistikk. Den dyktige redaksjonen i Dagbladet Pluss har voldsom fart for tiden, så dette blir veldig bra, sier hun.

Ny produktsjef

I tillegg til Carlsen ansetter også Jonas Pettersen som ny produktsjef for Dagbladet Pluss.

– Konkurransen om å tiltrekke seg betalende brukere digitalt har aldri vært hardere. Derfor gleder jeg meg veldig til å bidra til at Dagbladet Pluss blir et enda rikere og mer attraktivt produkt for abonnentene våre i årene framover, sier Pettersen.

Han kommer fra stillingen som redaksjonssjef i Dagbladet Pluss. Nå skal han jobbe med strategi og videreutvikling av Dagbladet Pluss.

- Vi har store ambisjoner for Dagbladet Pluss fremover. Digital brukerbetaling er et felt i rivende utvikling. Jonas Pettersen er svært dyktig, sterk analytisk og ambisiøs på produktets vegne. Med denne ansettelsen skal vi videreutvikle Dagbladet Pluss ytterligere, sier Beverfjord.

Jonas Pettersen blir ny produktsjef for Dagbladet Pluss.
Powered by Labrador CMS