Birgitte Thorshaug Kristiansen (29) er ansatt som journalist i Dagbladet.

Dagbladet henter TV 2-journalist: – Vi er enormt stolte

– Etter mange fine år i TV 2, ser jeg fram til å starte et nytt og spennende kapittel i karrieren på Hasle.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Dagbladet har ansatt Birgitte Thorshaug Kristiansen (29).

Kristiansen kommer fra TV 2 - og begynner som reporter i avdelingen nyhet/kultur 1. mai.

- Vi er enormt stolte og glade over å kunne fortelle at Birgitte kommer til oss. Vi gleder oss, og ser frem til å få henne i hus. Å få så erfaren og sulten reporter inn, er noe vi gleder oss stort til, sier avdelingsleder for nyhet/kultur, Trine Høklie Jonassen.

Birgitte Thorshaug Kristiansen er særlig svak for godt kjendisstoff og har lang erfaring med underholdningsjournalistikk etter fem år i TV 2 Underholdning.

Det siste halve året har hun jobbet som reportasjeleder i samme redaksjon. Hun har i løpet av sine ni år i TV 2 jobbet i ulike avdelinger, og har ikke minst bred erfaring fra tv-produksjon, live-tv og some.

- Hun beskrives i tillegg som en utpreget positiv kollega, og vi er sikre på at denne blide trønderjenta vil gli rett inn i det allerede positive og gode miljøet vi har i Dagbladet. Vi ser en bredde hos henne som er særs interessant for Dagbladet, og vi teller dager til hun er på plass.

Kristiansen tok journalistutdanningen ved Høgskolen i Oslo og Akershus i 2011-2014, og begynte sin karriere i Trønder-Avisa. Hun har også lang fartstid fra Veidekke, Helsekontrollen og God Morgen Norge i TV 2.

- Jeg er veldig glad for at nyhet/kultur ville ha meg med på laget. Etter mange fine år i TV 2, ser jeg fram til å starte et nytt og spennende kapittel i karrieren på Hasle. Jeg gleder meg til å bli kjent med nye kolleger og ta fatt på oppgavene som venter. Dette blir gøy, sier Birgitte Thorshaug Kristiansen.

Powered by Labrador CMS