Karianne Steinsland starter for seg selv.

Amedia-topp slutter - starter kommunikasjonsbyrå

Tidligere Budstikka-sjef Karianne Steinsland slutter i Amedia etter fem måneder i jobben. – Ingen dramatikk, sier hun til Medier24.

Publisert Sist oppdatert

I november i fjor ble det kjent at Karianne Steinsland sluttet som ansvarlig redaktør i Budstikka, for å bli prosjektleder strategi storby i Amedia.

Nå bekrefter er hun ferdig i mediebransjen og skal starte for seg selv med kommunikasjonstjenester i byrået Sagn kommunikasjon & ledelse. 

Steinsland skriver i en SMS at hun gleder seg.

– Ingen dramatikk, bare jeg som ønsker å gjøre noe nytt, bruke flere sider av meg selv og min kompetanse.

Hun har vært over 30 år i mediebransjen, og har jobbet blant annet med nyhetsledelse i Schibsted-eide RIKS og som sjefredaktør i Budstikka før jobben i Amedia.

Nå omtaler hun det som at hun er klar for nye eventyr, og både større og mindre prosjekter. I Amedia har hun jobbet under Ingrid Skogrand, mens det var Anniken Renslo Sandvik som tok over stafettpinnen i Budstikka. Hun skryter av dem begge. 

– Det har vært fantastiske år i mediebransjen, modernisering, digitalisering og ledelse. Masse flinke folk, takker særlig Ingrid Skogrand (min siste sjef) og Anniken i Budstikka som er stødig og ny leder der.

KOM24 har også omtalt saken.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS