Sjefredaktør Sivert Rossing
Sjefredaktør Sivert Rossing

Trønder-Avisa-konsernet blir en del av +Alt

TA Media-avisene blir de første partneravisene i Amedia som blir en del av +Alt.

Publisert Sist oppdatert

I 2020 inngikk Trønder-Avisa og TA Media en tiårig strategisk samarbeidsavtale med Amedia, som er landets største utgiver av redaktørstyrte medier.

Trønder-Avisa og TA Media utvider nå sitt strategiske samarbeid med Amedia og blir nå del av Amedias totalabonnement +Alt.

Partene har underskrevet en samarbeidsavtale om +Alt, totalabonnementet Amedia har utviklet siden 2020, hvor abonnenter får tilgang til alle artikler publisert i over 80 aviser.

Det betyr at de 40.000 abonnentene i TA Media kan få fri tilgang til alt innhold både i eget konsern og fra over 80 Amedia-aviser.

- Medieverdenen har vært gjennom flere transformasjoner, fra papiravis, via nettleser og til mobilen. Dette setter oss i posisjon til å vinne kampen om lesernes tid i framtiden. Gjennom +Alt kan vi tilby abonnentene en helhetlig dekning i Trøndelag som ingen konkurrenter kan matche, sier konsernsjef Sivert Rossing i TA Media.

Konsernet består av avisene Trønder-Avisa, Namdalsavisa, Steinkjer-Avisa, Inderøyningen, Snåsningen, Meråkerposten og iLevanger. I tillegg driver konsernet debattsatsingen Trønderdebatt.

Tilgangen til Amedias aviser i hele Norge utgjør også en betydelig merverdi, sier han.

– Gjennom tiårene har samfunnet blitt mer mobilt og mer dynamisk, og derfor har også folk individuelle mediebehov, sier Rossing.

TA Media og Trønderavisa har vært strategisk partneravis med Amedia siden 2020.

– Vi jobber teknisk og taktisk tettere for å gjøre våre mediehus sterkere sammen, og er glad for at våre trønderske partnere nå vil ta steget helt inn i innholdsuniverset, sier Pål Eskås, Amedias konserndirektør for mediehus.

Amedia har delvis eierskap i TA Media og Trønder-Avisa gjennom ett av eierselskapene, AS Nord-Trøndelag. Polaris Media er eier sammen med AS Nord-Trøndelag.

Powered by Labrador CMS