Thomas Skjeggedal Thorsen (fra venstre) er ansatt som sportsreporter, Pål Yngve Berg er ansatt som nyhetsredaktør, mens Øystein Bjerkestrand går fra jobben som digitalredaktør til å bli livesjef i samme avis.

Agderposten ansetter ny nyhetsredaktør, livesjef og sportsreporter

Agderposten omrokkerer ansatte i nye roller.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Pål Yngve Berg (58), Øystein Bjerkestrand (34) og Thomas Skjeggedal Thorsen (28) er blitt fast ansatt i Agderposten i nye roller.

Det skriver avisen i en pressemelding.

Berg har vært ansatt i Agderposten siden 1988 og har tidligere hatt ulike roller i redaksjonen, blant annet som vaktsjef. Han har også jobbet på desken i Bergensavisen (BA).

Han har vært konstituert nyhetsredaktør siden september.

– Jeg er utrolig glad for at Pål Yngve nå trer inn i rollen som nyhetsredaktør. Med sin bakgrunn vil han bidra til at Agderposten fortsetter i være best på nyheter i østre del av Agder, sider sjefredaktør Katrine Lia.

Bjerkestrand ble ansatt som digitalredaktør i Agderposten for to år siden, og har sammen med sjefredaktør Katrine Lia, vært Agderpostens ledergruppe i 2021.

Bjerkestrand gikk nylig av som digitalredaktør i Agderposten etter eget ønske, og går nå over i en ny rolle som livesjef i samme redaksjon.

– Det har vært enormt lærerikt å ha en redaktørrolle i Agderposten i to spennende og travle år. Jeg er svært takknemlig for å ha fått sjansen. Samtidig krever en redaktørrolle mye, og med to små barn var tiden inne for å gå over i en ny og veldig spennende stilling, sier Bjerkestrand.

Thomas Skjeggedal Thorsen har vært vikar i Agderposten i noen år. Nå er han fast ansatt som sportsreporter.

– Thomas har stadig tatt nye skritt digitalt hos oss. Vi er veldig fornøyd med å få ham fast på plass på laget, sier Lia.

Powered by Labrador CMS