Eira Lie Jor blir ny vaktsjef i Dagbladet.
Eira Lie Jor blir ny vaktsjef i Dagbladet.

Dagbladet gjør endringer på desken - henter vaktsjef fra Vårt Land

Eira Lie Jor er ansatt som vaktsjef i Dagbladet.

Publisert Sist oppdatert

Dagbladet har ansatt Eira Lie Jor som vaktsjef. Jor hentes fra stillingen som vaktsjef i Vårt Land.

Fra før av har hun bakgrunn som journalist i VGs nyhetsavdeling, Dagsavisen-journalist og redaksjonssjef i Medier24.

- Jeg gleder meg stort. Det blir helt rått, sier Jor til Medier24.

Samtidig gjør Dagbladet en rekke endringer på desken.

- Dagbladet har rakettvekst og vi blir stadig flere journalister. Vi styrker nå også den digitale desken. Dette er en lagoppstilling som vinner Champions League. Vi er svært glade for å få dette fabelaktige laget på plass, sier nyhetsredaktør Frode Hansen.

Ansetter tre redaksjonssjefer

Dagbladets nye desklaget ser slik ut:

Matias Ytterstad blir en av redaksjonssjefene som skal gå i turnus. Matias har vært i Dagbladet siden 2013. Han har erfaring som reporter, leder for sosiale medier-avdelingen og digital vaktsjef. De siste månedene har han fungert som redaksjonssjef.

Hans Martin Thømt-Ruud har vært i Dagbladet siden april 2004, og ble fast ansatt som reporter på nyhetsavdelingen i 2006. Han har de fem siste årene ledet Dagbladets nyhetsavdeling. Hans-Martin har vikariert som redaksjonssjef i høst. Nå går han inn som en av tre redaksjonssjefer i turnus på hoveddesken.

Jørgen Meberg Gilbrant kom til Dagbladet i 2010. Han har erfaring som reporter på sport og nyhet, digital vaktsjef og leder for visuell avdeling. Jørgen har de siste tre årene jobbet som politisk reporter. Han blir nå en del av redaksjonssjef-laget som skal gå i turnus.

Vaktsjefer:

Miriam Bakkejord ble ansatt som reporter i Dagbladet i 2014. Hun har hatt vikariat som digital vaktsjef siden mars. Hun har siden april 2019 jobbet som reportasjeleder for kjendisavdelingen. Nå blir hun fast ansatt som vaktsjef.

Ingvild Tvervaag var i Dagbladet fra 2011-2014. Hun ble ansatt som digital vaktsjef i 2018. Hun kom da fra Nettavisen. Ingvild fortsetter i jobben som vaktsjef i turnus på hoveddesken.

Frontsjefer:

Mina Ridder-Nielsen Janssen kom til Dagbladet i 2018. Hun fikk jobb som vaktsjef på Dagbladet TV i år, men har også hatt to vikariater som digital vaktsjef. Nå blir hun en av tre som skal styre fronten på Dagbladet.no.

Amanda Nordhagen Walnum har vært tilknyttet nyhetsavdelingen i Dagbladet i fem år, og har i perioder vikariert som digital vaktsjef. Nå blir hun frontsjef som jobber turnus på hoveddesken.

Marthe Ihle kom til Dagbladet som reporter på sportsavdelingen i 2013. Hun ble fast ansatt på nyhetsavdelingen i 2018, og fikk jobb som digital vaktsjef i april i år. Marthe går nå over i en mer rendyrket rolle som frontsjef.

Jan Thomas Holmlund er for tiden konstituert som utviklingsredaktør. I mars går han tilbake til stillingen som redaksjonssjef innhold, og fortsetter som stedfortredende nyhetsredaktør.

Powered by Labrador CMS