Snorre Valen blir ansvarlig redaktør i Trønderdebatt.
Snorre Valen blir ansvarlig redaktør i Trønderdebatt.

Trønderdebatt blir selvstendig debattavis - Snorre Valen blir ansvarlig redaktør

Ett år etter at Trønderdebatt ble lansert, løfter samarbeidspartnerne debattplattformen til en selvstendig avis med Snorre Valen som ansvarlig redaktør.

Publisert Sist oppdatert

Fra 1. juli er Trønderdebatt etablert som en selvstendig enhet med egen ansvarlig redaktør, opplyser TA Media i en pressemelding.

– Noen ganger er det nesten en klisjé å si at en er beæret over å få muligheten, men det er jeg virkelig. Trønderdebatt er jo noe jeg er utrolig stolt over å ha vært med på det siste året. Å få jobbe for fullt med å løfte hele den trønderske offentligheten er en fantastisk jobb, sier Valen, som har vært med helt siden det førte innlegget ble publisert i fjor sommer.

Trønderdebatt er organisert som et eget aksjeselskap heleid av TA Media, men driftes likeverdig av Amedia og medieselskapet med hovedkontor på Steinkjer.

Alle mediehusene i TA Media samt Arbeidets Rett og Nidaros er med i samarbeidet.

Konsernsjef i TA Media, John Arne Moen, er tydelig på at dette var ment å være en prøveperiode for å teste markedet.

– Nå kan vi slå fast at Trønderdebatt er en suksess, og da er tiden kommet for å gå videre. Politisk redaktør Snorre Valen i Nidaros har vært en svært viktig drivkraft bak debattarbeidet helt fra starten, det samme har påtroppende sjefredaktør Sivert Rossing i Trønder-Avisa, sier Arne Moen og fortsetter:

– Vi er derfor svært fornøyd med at Valen nå har sagt seg villig til å gå inn i en nyopprettet stilling som ansvarlig redaktør. Dette vil gi en helt annen kraft i arbeidet med debattsatsingen, samtidig som han vil bidra inn i dette med sine egne, skarpe analyser og kommentarer.

Powered by Labrador CMS