Malin Instanes har fått jobb i Svarttrost Produksjoner
Malin Instanes har fått jobb i Svarttrost Produksjoner

Malin Instanes ansatt som produksjonskoordinator i Svarttrost

Har allerede levert sitt første coverdesign.

Publisert Sist oppdatert

Svarttrost Produksjoner AS har nettopp ansatt sin ellevte medarbeider.

Redaksjonens siste tilskudd er Malin Instanes. Hun er ansatt som produksjonskoordinator, og skal jobbe med sosiale medier, presse og grafisk design.

Instanes har en bachelorgrad fra Oslo MET i medier og kommunikasjon, og har tidligere jobbet med kommunikasjon og innholdsproduksjon i både offentlig og privat sektor.

– Med Malin på laget får vi styrket flere fagfelt. Hun skal være med å gi Svarttrost en tydeligere tilstedeværelse på sosiale medier, og også jobbe med selskapets visuelle profil, sier Stine Therese Strand, produksjonssjef i Svarttrost.

Og Instanes forteller at hun gleder seg.

– Jeg er ekstremt stolt over å få være en del av et så faglig sterkt team som det det denne redaksjonen er. Svarttrost har noen av landets beste historiefortellere i staben, og jeg gleder meg til å bidra til å få podkastdokumentarene som skapes her ut til et bredt publikum, sier Malin Instanes.

Og hun har allerede levert sitt første coverdesign til dokumentarsatsingen Starttrost Dok.

– Til vår nyeste podkastserie, Varsleren, er det Malin som har stått for grafisk design, og vi er så fornøyde med å få hennes gode blikk og kompetanse med inn i redaksjonen, sier Strand.

Powered by Labrador CMS