Jonas Giæver er Psykologisk.nos nyeste tilskudd.

Jonas Giæver går fra Dagbladet til Psykologisk.no

Sportsjournalisten melder overgang.

Publisert Sist oppdatert

Sportsjournalist Jonas Giæver melder overgang fra Dagbladet til Psykologisk.no. Det skriver nettavisen selv.

– Jeg har vært litt på jakt etter en ny utfordring i karrieren min – eller livet generelt. Jeg mistenker at folk har fått med seg at jeg er veldig opptatt av psykisk helse og den tematikken generelt. Jeg synes det er interessant at det fortsatt er tabubelagt og stigma knyttet opp mot å snakke om dette, kanskje spesielt for gutter, sier Giæver til Psykologisk.no.

Han forteller at han måtte gå noen runder med seg selv for å forlate sin lidenskap, men at han nå går over til en ny lidenskap, og at ingenting tilsier at de ikke kan forenes.

Giæver har blant annet erfaring fra stillinger i Nettavisen og TV2. Han har også vært publisert i en rekke internasjonale aviser. For mange er Giæver også kjent som ett av tre ansikter fra den populære podkasten «LaLigaLoca».

Nylig var han også med på Spanias største radioprogram, for å snakke om overgangen til Erling Braut Haaland.

Temaet mental helse er noe som har engasjert Giæver i lang tid allerede.

Han har tidligere vært åpen om sin egen angst og depresjon, og hvordan det spiller inn på det daglige.

Giæver mener det har vært helt nødvendig – og livreddende – at han i sin tid åpnet opp om sin egen mentale helse, og mener det er noe av det mest berikende han har gjort.

– Jeg opplevde kun støtte og fine tilbakemeldinger, og det motiverte meg ytterligere til å dele mine opplevelser. Jeg har en plattform hvor jeg når ut til mange, og det slo meg at flere hadde like erfaringer og tanker som jeg selv hadde – og tidvis har.

Powered by Labrador CMS