Joachim C. Høyer (32) har fått fast jobb i Romsdals Budstikke.
Joachim C. Høyer (32) har fått fast jobb i Romsdals Budstikke.

Joachim (32) feirer fast jobb med spesiell tatovering: – Passer helt perfekt

Da RB24-satsingen ble permanent, ville Joachim C. Høyer ha noe som passet anledningen.

Publisert Sist oppdatert

Romsdals Budstikkes næringslivssatsing RB24, som ble lansert i fjor, blir nå permanent.

Det betyr at Joachim C. Høyer (32), som i fjor ble ansatt i en prosjektstilling, får fast jobb i avisen. Det feiret han på sin helt egen måte, med ny tatovering av nettstedets logo.

– Det er jo en artig ting å ha på armen. Nå som satsingen blir gjort permanent, og jeg går fra en prosjektstilling til fast jobb, så ville jeg lage et morsomt bilde på det. Da passer en tatovering helt perfekt, forteller Høyer til Medier24.

Han påpeker at tatoveringen var etter eget ønske.

– Det er en ide jeg har hatt liggende en stund. Og RB er min hjemstedsavis. Nå har jeg vært ute i 12 år, og så har jeg kommet helt hjem, sier han og legger til:

– Det er litt lokalpatriotisk. Og det viser at det er mer enn en jobb for meg, sier Høyer.

Ansvarlig redaktør i Romsdals Budstikke, Ole Bjørner Loe Welde, forteller til Medier24 at satsingen har gått over all forventning.

– Vi har fått økt synligheten på lokale næringslivssaker, og vi bestemte at den skal videreføres. Det som er gøy da er at vi kunne tilby en av de som har jobbet så hardt for at dette skulle gå bra fast jobb.

Han forteller at Høyer lenge har snakket om tatovering hvis han fikk fast jobb.

– Han holder ord. Og det er kjekt at Joachim setter så veldig pris på jobben. Sånn sett blir dette et minne fra da han fikk fast jobb i RB24, sier Welde.

Han legger til at avisen nå skal jobbe for at RB24 skal vokse videre.

– Vi ser nå på både podkast og automatisering for å satse ytteligere. Vi ser at det går an å bygge videre på en lokal næringslivsportal.

Powered by Labrador CMS