Tina og Bettina avbildet i forbindelse med lanseringen av låten «Jentene fra helvete» i 2022.

Tina & Bettina gjør comeback

Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen returnerer til filmlerretet med den populære tenåringsduoen.

Publisert Sist oppdatert

Tenåringsduoen Tina & Bettina kommer snart ut med ny film. Tirsdag ble traileren for den nye filmen sluppet.

I traileren til den nye filmen stifter duoen bekjentskap med TIX, Kamelen, Daniel Kvammen og en rekke andre kjente norske mediepersonligheter. I tillegg møter vi en nesten ugjenkjennelig Aksel Hennie som Tinas aldrende kjæreste.

Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen spilte inn en rekke TV-sketsjer utkledd som jentene i perioden 2009-2011. Sketsjene, som gikk under navnet «Tina & Bettinas videoblogg», ble vist i det populære humorshowet «Torsdag kveld fra Nydalen» på TV2.

- Det har vært veldig gøy å hente frem disse jentene igjen og skrive de 10 år eldre. Forrige film handlet om vgs- problenmer, mens de nå har tatt steget inn i livets alvor. Det var aldri noen plan om å lage en oppfølger til Tina & Bettina- The Movie, sier manusforfatter Odd Magnus Williamson og legger til:

– Men nå som vi har gjort det og møter jentene i en alder av 25, er det selvsagt spennende å tenke på hva som kan skje om 10 år. Når de er 35 og så 45, 55, 65. Vi tar over stafettpinnen fra Anja Breiens hustruer- triologi rett og slett. Målet er 5 filmer og en musikal/ opera, sier han.

i den nye filmen har det gått ti lange år og ting er ikke så supert lenger. Tina giftet seg med en 89 -åring, som bare nekter å dø slik at hun endelig kan få arven. Bettina forsøker på sin side å holde motet oppe i et pill råttent ekteskap hvor alt hun gjør er å passe den utakknemlige mannens barn. Og nesten enda verre - ingen driver med videoblogging lenger, og etter en heftig krangel har jentene mistet kontakten med hverandre.

Powered by Labrador CMS