Nicolay Ramm og innslaget «Japanese Ramm Show» har fått mange klager etter avpublisering

Over 120 klager på Ramm-sketsj

Så og si alle klagene er på avpubliseringen av «Japanese Ramm Show».

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Kringkastingsrådet har mottatt 126 klager på NRK-programmet “Hel Ramm i Tokyo”, det melder VG.

– Så å si alle klager på at NRK har avpublisert episodene. Jeg tror det er omtrent tre klager på selve innholdet i episodene, sier Erik Skarrud til VG.

Saken skal tas opp på høsten første Kringkastingsråd, 23 september. I forrige uke gikk rådsmedlem Vebjørn Selbekk ut og kritiserte NRK for avpubliseringen.

– Hvis dette er nivået NRK ønsker å legge seg på, blir det tynt i spilleren framover. Er det bare snøfnugg som har tatt over publiseringsansvaret på Marienlyst i sommer? Skyldes denne avgjørelsen ferieavvikling og at man ikke har forstått rekkevidden av hva man gjør?, uttalte han.

Debatten har rast på begge sider etter at NRK i forrige uke avpubliserte tre episoder av «Helt Ramm», hvor Nicolay Ramm parodierer en japansk gameshow-vert i «Japanese Ramm Show».

NRK-programleder Fredrik Solvang, og Subjekt-redaktør Danby Choi er blant de som er uenige i avpubliseringen av programmet.

Hovedpersonen Nicolay Ramm uttalte etter avpubliseringen at det var riktig å fjerne programmet fra rikskanalen.

– Vi ser nå at vi har tråkket feil. Da er det helt riktig å ta det bort. Vi trodde det ville være gøy for alle. Det er det ikke, sa Ramm i en pressemelding forrige uke.

Powered by Labrador CMS