Heidrun Reisæter var teknologidirektør i NRK fra 1. november 2018
Heidrun Reisæter var teknologidirektør i NRK fra 1. november 2018

Teknologidirektør Heidrun Reisæter slutter i NRK

Skal starte i ny jobb i NAV.

Publisert

Teknologidirektør Heidrun Reisæter slutter i NRK og begynner i ny stilling som teknologidirektør i Nav.

Reisæter startet i NRK for åtte år siden, og har de siste fire årene vært teknologidirektør.

– Etter 20 år i mediebransjen har jeg i det siste kjent på nysgjerrighet rundt hvordan mine erfaringer vil kunne anvendes på et annet område. Da muligheten i Nav dukket opp, ble jeg så engasjert at jeg har valgt å ta steget over i noe nytt selv om jeg fortsatt har stor kjærlighet for NRK og oppdraget vårt, sier Reisæter i en uttalelse.

I Nav får hun ansvar for å lede og utvikle Navs teknologimiljø og teknologiportefølje, samt å være en pådriver for videre digital transformasjon av virksomheten.

– Nå gleder jeg meg til å få bruke alt jeg har lært om digitalisering og teknologiledelse til beste for et annet viktig samfunnsoppdrag – å sikre gode velferdstjenester til Norges innbyggere, sier Heidrun Reisæter, teknologidirektør i NRK.

Hun får skryt for arbeidet hun har gjort i NRK av kringkastingssjefen:

– Heidrun overtok ansvaret for teknologi, publikumsprodukter og produksjon i en svært viktig periode for NRK. Som teknologidirektør har hun stått i sentrum for noen av de største endringene vi har opplevd. Jeg er svært takknemlig for at hun har bidratt til å profesjonalisere og modernisere NRK, sier Vibeke Fürst Haugen, kringkastingssjef i NRK og ønsker Reisæter lykke til.

Stillingen som ny teknologidirektør i NRK vil bli lyst ut i løpet av høsten.

Powered by Labrador CMS