Guro Halleraker er programleder i TV 2-serien Ekte. I dag er hun gjest i Medier24-spalten «Julepraten».

Julepraten:

TV 2-profilen mener et fotballag sto for årets flause: – Trenger ikke å utdype

Guro Halleraker oppsummerer 2021 i #Julepraten.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Også i år stiller Medier24 en rekke spørsmål til mediemennesker i spalten #Julepraten.

Neste person ut er TV 2-journalist og programleder Guro Halleraker.

– Hva gjør du i jula?

– Feirer jul hjemme hos mamma og pappa her i Bergen og spiser det eneste kjøttmåltidet i året, pinnekjøtt. Alltid like magisk! I vår familie prøver vi å gi hjemmelagde eller brukte julegaver til hverandre, eventuelt noe godt å spise eller drikke. Jeg liker å holde julen til kun det nødvendige, er mer en fastelavnsjente.

– Hva må til for at det blir ordentlig jul for deg?

– Å få tilbringe den med foreldre og søsken er det viktigste. Det hjelper også på julestemningen med regn på ruten, fakler utenfor, lyden av sølvguttene og lukten av sigar.

– Hva husker du best fra medieåret 2021?

– Et meget spesielt øyeblikk jeg husker godt var gjenåpningen av landet da Bent Høie la bort meterstokken sin. Felte en liten tåre da. Det samme gjør jeg nesten av å tenke på det nå, det føles som en fjern drøm…

– Hva var det morsomste som skjedde i 2021?

– Jeg er en stor beundrer av Greta Thunberg, og hun har som vanlig hatt noen minneverdige øyeblikk i år. Som da hun avfeide verdensledere på en klimakonferanse i Milano med «blah blah blah». Men det mest legendariske var da hun brøt ut i dans og sang «Never Gonna Give You Up» på et klimaarrangement i Stockholm. Jeg trodde ikke mine egne øyne (eller ører)! Dåner av henne.

– Hva var det pinligste som skjedde i 2021?

– Politikere med pendlerboliger, og som bergenser må jeg si Brann-nachspielet... Trenger vel ikke utdype.

– Hva tror du vil påvirke medieåret 2022?

– Det ser ut til at korona vil prege nok et år dessverre. Men håpet er selvfølgelig at det vil ta slutt i løpet av 2022. Jeg håper også at debattklimaet vil være sunt og åpent det kommende året. Verden er i forandring, og vi mennesker utvikler oss og tilpasser oss. Da er det lov til å tabbe seg litt ut på veien. Men større avstand mellom folk hjelper ingen. Vær raus. Peace out.

Powered by Labrador CMS