SOMMERVIKARER: Nikolea Solstad, Ingrid Bjørndal Farestvedt og Agnes Bartholsen er årets sommervikarer i Fremover.
SOMMERVIKARER: Nikolea Solstad, Ingrid Bjørndal Farestvedt og Agnes Bartholsen er årets sommervikarer i Fremover.

Disse er sommervikarer i Fremover: – Vi trenger at noen hjelper oss med å løfte blikket litt innimellom

Fire sommervikarer passer på narvikregionen i sommer.

Publisert

Medier24 fortsetter å vise frem sommervikarene som holder fortet i større og mindre mediehus i landet de neste ukene.

Avisen Fremover har hentet inn fire vikarer i sommer.

– Vi har fått fire suverene vikarer i sommer, i tillegg til de faste frilanserne våre som hjelper oss også denne sommeren. Vi har flere vikarer nå enn vi har hatt på mange år, og det er et godt tegn for bransjen og yrket at vi har fått flere søkere enn tidligere, sier Christian Senning Andersen, sjefredaktør og administrerende direktør i Fremover.

Han er storfornøyd med den jobben vikarene har gjort hittil i sommer.

– Jeg er imponert over hvor fort de har kommet inn i jobben. Og så er det alltid spennende å få inn folk som ser både Fremover og narvikregionen med nye øyne. Vi trenger at noen hjelper oss med å løfte blikket litt innimellom, tilføyer Andersen.

Her er årets sommervikarer:

Agnes Bartholsen.

Agnes Bartholsen (29) er evenesværing, som de siste årene har jobbet som lærer i Oslo. Da hun var videregåendeelev i Narvik skrev hun også litt for Fremover som frilanser.

Nikolea Solstad

Nikolea Solstad (27) er opprinnelig fra Larvik, men har bodd i Oslo de siste årene. Der har hun jobbet i barnehage, samtidig som hun har jobbet frilans med innholdsproduksjon. Tidligere har hun også studert journalistikk, kreativ skriving og menneskerettigheter ved University of Roehampton i Storbritannia.

Ingrid Bjørndal Farestvedt

Ingrid Bjørndal Farestvedt (25) er opprinnelig fra Bergen, men har i hovedsak bodd i Oslo de siste årene. Hun har studert internasjonale studier på Universitetet i Oslo, og begynner i høst på en master i historie ved samme universitet.

Amund Rotbakken-Gundersen har også vært inne i et sommervikariat, men skadet seg på en fjelltur og kunne derfor ikke fullføre de siste to ukene av vikariatet sitt.

Powered by Labrador CMS