Øyvind Brenne, utviklingsredaktør i VG og Frode Buanes, sportssjef i VG

VGs EM-profet har passert 100.000 brukere: – Knuser alle rekorder hos oss

– Et superprodukt for innloggede brukere, sier utviklingsredaktøren i VG.

Publisert Sist oppdatert

Over 100.000 har logget seg inn og satt opp tips i EM-profeten til VG, en tippekonkurranse knyttet til fotball-EM, skriver mediehuset i en pressemelding.

– Nå merker vi EM-feberen! Etter at det siste fotballmesterskapet i Qatar hadde store utenomsportslige skygger over seg, virker det som om folk er skikkelig klare for å nyte fotball igjen, sier sportssjef i VG, Frode Buanes.

EM-profeten gir poeng for korrekt tippet resultat og ekstra poeng for riktig antall mål. Den med flest poeng ved finalen på Olympiastadion i Berlin 14. juli vinner konkurransen.

– Dette knuser alle rekorder hos oss. Og når så mange allerede er blitt med, tror jeg snøballen vil rulle enda fortere fram til avspark fredag kveld. Det er helt rått, sier Buanes.

Utviklingsredaktør i VG, Øyvind Brenne, beskriver EM-profeten som «et superprodukt».

– Tjenester som skaper engasjement med innloggede brukere som har en ekstra grunn til å oppsøke våre egne plattformer, er noe som treffer midt i strategien vår. Her har vi et superprodukt i så måte, sier Brenne.

VG har selv utviklet EM-profeten, som har vært en del av deres tilbud siden fotball-EM i 2016.

– Våre redaksjonelle utviklere har i samarbeid med kolleger på tvers i VG gjort en glimrende jobb, og at profeten nå er helintegrert i VG Live gjør den til en enda mer sentral del av EM-dekningen vår, sier Brenne. 

I Norge-ligaen har sjefredaktør i VG, Gard Steiro, gjort det skarpt. Han ble nummer fire i VM-profeten i 2022.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS