Nina M. Eldor blir breakingsjef i TV 2.

Nina M. Eldor blir breakingsjef i TV 2: – En unik mulighet

– Jeg er utrolig glad og gira over å få muligheten til å være med på TV 2s storsatsing på breaking, sier Nina M. Eldor.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Nina Merete Eldor blir breaking-sjef i TV 2, med ansvar for den nyetablerte breakingdesken hos TV 2.no.

Eldor forlater dermed stillingen som redaksjonssjef i NTB.

– Jeg er utrolig glad og gira over å få muligheten til å være med på TV 2s storsatsing på breaking. TV 2 er en gullgruve for viktige nyhetsøyeblikk, og de går all in i satsingen på en knallsterk breaking-avdeling. Det er ganske enkelt en unik mulighet som et nyhetsmenneske med hjerte for breaking bare må gå for, sier Nina Merete Eldor.

Desken er en del av en større TV 2-satsing, som medfører at kanalen har lyst ut 30 stillinger, slik Medier24 har omtalt tidligere.

– Jeg gleder meg enormt til å bli bedre kjent med TV 2-universet og alle som jobber med å få de viktige nyhetsøyeblikkene fram til TV 2s brukere, enten det er via fronten på TV2.no, TV 2-appen, TV 2 Play eller TV-skjermen, sier Eldor.

Karianne Solbrække gleder seg stort over å ha ansatt Eldor.

– Vi er utrolig stolte over å få Nina med på laget. Nina skal lede breaking-avdelingen på TV2.no, som samtidig vil fungere som hele TV 2s førstelinje.

– Parallelt jakter vi nå de beste «breaking news»-talentene i Norge, og da er det desto mer gledelig at satsingen får en leder som har inngående erfaring med å bygge breakingmiljø, sier Solbrække.

Powered by Labrador CMS