Oda Karlsen Bekkestad blir sportsjournalist i Nettavisen.
Oda Karlsen Bekkestad blir sportsjournalist i Nettavisen.

Oda Karlsen Bekkestad forlater Drammens Tidende - blir sportsjournalist i Nettavisen

- Dette blir veldig bra. Vi gleder oss til å få henne på plass, kommenterer sportssjef Simen Lønning.

Publisert Sist oppdatert

Nettavisen ansetter Oda Karlsen Bekkestad (25) fra Mjøndalen som sportsjournalist.

Karlsen Bekkestad har tidligere vært aktiv langrennsløper, og resultatene i skisporet sikret henne stipendplass på University of Wisconsin, hvor hun tok en bachelor i kommunikasjon og journalistikk.

- Det føles litt uvirkelig å få denne muligheten. Jeg gleder meg til å jobbe med dyktige kolleger i en avis som gang på gang viser at de er fremoverlente og setter dagsorden, sier Karlsen Bekkestad til Medier24.

– To fantastiske år

– Hvorfor ville du ha denne stillingen?

- Jeg har hatt to fantastiske år som fast ansatt i Drammens Tidende, men jeg ønsker å utvikle meg som sportsjournalist i en større redaksjon og få jobbe med ulike idretter både nasjonalt og internasjonalt, sier Bekkestad Karlsen.

Og fortsetter:

– Jeg tar med meg alt jeg har lært av dyktige kolleger i DT og er veldig glad for at jeg fortsatt er en del av Amedia-konsernet.

– Det er stort å ta steget fra lokalavis til rikspressen og jeg er stolt over å bli vist denne tilliten. Jeg gleder meg til å være med på å utvikle en av landets sterkeste sportsredaksjoner til å bli enda bedre.

– Dette blir veldig bra

Sportsleder Simen Lønning er glad for at Karlsen Bekkestad har takket ja til stillingen.

- Dette blir veldig bra. Vi gleder oss til å få henne på plass, sier Lønning.

I sommerferiene i studieårene jobbet Bekkestad Karlsen som vikar i Drammens Tidende, og etter endt utdanning gikk hun rett inn i fast stilling i DT.

I Drammens Tidende har hun de siste to årene primært dekket sport, men har også hatt andre ansvarsområder i avisen (bl.a. breaking-hendelser og dagsaktuelle nyheter).

Hun har jobbet tett på lokale idrettsprofiler og lag, deriblant Mjøndalen og Strømsgodset på øverste nivå.

Powered by Labrador CMS