Oda Karlsen Bekkestad blir sportsjournalist i Nettavisen.

Oda Karlsen Bekkestad forlater Drammens Tidende - blir sportsjournalist i Nettavisen

- Dette blir veldig bra. Vi gleder oss til å få henne på plass, kommenterer sportssjef Simen Lønning.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Nettavisen ansetter Oda Karlsen Bekkestad (25) fra Mjøndalen som sportsjournalist.

Karlsen Bekkestad har tidligere vært aktiv langrennsløper, og resultatene i skisporet sikret henne stipendplass på University of Wisconsin, hvor hun tok en bachelor i kommunikasjon og journalistikk.

- Det føles litt uvirkelig å få denne muligheten. Jeg gleder meg til å jobbe med dyktige kolleger i en avis som gang på gang viser at de er fremoverlente og setter dagsorden, sier Karlsen Bekkestad til Medier24.

– To fantastiske år

– Hvorfor ville du ha denne stillingen?

- Jeg har hatt to fantastiske år som fast ansatt i Drammens Tidende, men jeg ønsker å utvikle meg som sportsjournalist i en større redaksjon og få jobbe med ulike idretter både nasjonalt og internasjonalt, sier Bekkestad Karlsen.

Og fortsetter:

– Jeg tar med meg alt jeg har lært av dyktige kolleger i DT og er veldig glad for at jeg fortsatt er en del av Amedia-konsernet.

– Det er stort å ta steget fra lokalavis til rikspressen og jeg er stolt over å bli vist denne tilliten. Jeg gleder meg til å være med på å utvikle en av landets sterkeste sportsredaksjoner til å bli enda bedre.

– Dette blir veldig bra

Sportsleder Simen Lønning er glad for at Karlsen Bekkestad har takket ja til stillingen.

- Dette blir veldig bra. Vi gleder oss til å få henne på plass, sier Lønning.

I sommerferiene i studieårene jobbet Bekkestad Karlsen som vikar i Drammens Tidende, og etter endt utdanning gikk hun rett inn i fast stilling i DT.

I Drammens Tidende har hun de siste to årene primært dekket sport, men har også hatt andre ansvarsområder i avisen (bl.a. breaking-hendelser og dagsaktuelle nyheter).

Hun har jobbet tett på lokale idrettsprofiler og lag, deriblant Mjøndalen og Strømsgodset på øverste nivå.

Powered by Labrador CMS