Trond Arvid Alund, redaktør i Åndalsnes Avis.

Trond Arvid Alund går av som redaktør i Åndalsnes Avis

Avisens yngste redaktør flytter med journalist-samboeren tilbake til Porsgrunn.

Publisert

Redaktør og daglig leder Trond Arvid Alund og samboeren journalist Julie Bjørneboe Lie har sagt opp sine stillinger i Åndalsnes Avis, skriver avisen selv.

Paret flytter til Porsgrunn, der de begge tidligere har jobbet i Porsgrunns Blad. Bjørnboe Lie har fått jobb som journalist i Porsgrunns Blad, mens Alund foreløpig ikke har noen jobb å gå til.

– Nå er vi bikka 30 begge to og har giftermål som står for tur i juni. Om vi skal begynne å tenke på å stifte familie, så er det det som veide tyngst for oss. Vi har begge en fortid i Porsgrunn og Grenland. Da ble det naturlig for oss å vende tilbake dit, sier Alund til Åndalsnes Avis.

Bjørnboe Lie slutter rett før påske neste år mens Alund, som ble ansatt som avisens yngste redaktør i avisas historie, blir en måned til før han går av.

Tiden hans i avisa har til tider vært preget av kontroverser. Avisen ble felt i PFU etter en klage fra Gaute Grøtta Grav. I ettertid gikk Grav hardt ut og mente at redaktøren burde få sparken.

I intervjuet med egen avis innrømmer han å ha trådt feil flere ganger, men sier både han og avisen har lært om det.

– Hvis du ikke får reaksjoner på det du gjør, lærer du kanskje ikke så mye om hvem du er og jobben du utfører. Det «verste» vi opplever, er at folk er likegyldige.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS