Zhilwan Manbari (fra venstre), Ragnhild Aarø Njie og Ingrid Ciakudia-Moxnes er ansatt som journalister i NRK Oslo og Viken.
Zhilwan Manbari (fra venstre), Ragnhild Aarø Njie og Ingrid Ciakudia-Moxnes er ansatt som journalister i NRK Oslo og Viken.

Zhilwan Manbari, Ragnhild Aarø Njie og Ingrid Ciakudia-Moxnes ansatt som journalister i NRK Oslo og Viken

– Vi er skikkelig glade for å ha disse tre på laget.

Publisert Sist oppdatert

Ingrid Ciakudia-Moxnes (29), Ragnhild Aarø Njie (31) og Zhilwan Manbari (27) er fast ansatt som journalist i NRK Oslo og Viken, avdeling Oslo.

– Vi er skikkelig glade for å ha disse tre på laget. De har sterk erfaring og kompetanse på mangfold, som er svært viktig for oss som skal lage journalistikk som speiler Stor-Oslo. Blant annet fordi 1 av 3 innbyggere i vårt dekningsområde har flerkulturell bakgrunn, sier NRK Oslo og Vikens publiseringssjef i Oslo, Anne Karin Pessl-Kleiven.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på [email protected]

– Vi skal gjøre vårt innhold mer relevant for alle minoritetsgrupper, også innenfor legning, livssyn, språk og funksjonsevne. Vårt oppdrag er å lage innhold som er relevant for alle, og vår redaksjon har derfor fullt fokus på mangfold og representasjon i alt vi lager, fortsetter hun.

Ciakudia-Moxnes har tidligere erfaring fra Tønsbergs Blad, Gjengangeren, Drammens Tidende, VG, FN, afrika.no og NRK P3. Hun har studert journalistikk og menneskerettigheter på Kingston University i London.

Aarø Njie har på sin side bakgrunn fra Nyhetsdivisjonen i NRK, A-magasinet, VG, Dagsavisen, Budstikka, Dagbladet og D2. Hun kommer nå fra journalistilling hos Kampanje, og har en bachelor i multimedial journalistikk fra Universitetet i Stavanger og en master i Afrikastudier fra Københavns Universitet

Manbari kommer fra stilling som nyhetsjournalist i Moss Avis, og har tidligere erfaring fra NRK Direkte og nett, bildedesken i Nyhetsdivisjonen, NRK Sørlandet og NRK Østlandssendingen.

Ciakudia-Moxnes og Aarø Njie starter opp 1. august, mens Zhilwans oppstart er foreløpig ikke bestemt, opplyser NRK.

Powered by Labrador CMS