Idunn Lavik og Snorre Schjønberg blir fast ansatte i NTB
Idunn Lavik og Snorre Schjønberg blir fast ansatte i NTB

Idunn Lavik og Snorre Schjønberg fast ansatt i NTB

Begge to rekrutteres fra egne rekker.

Publisert Sist oppdatert

NTB melder på sitt internnett i dag at de har ansatt Idunn Lavik (26) og Snorre Schjønberg (32) i faste stillinger.

Sistnevnte har allerede jobbet der i to år, og NTB beskriver ham som en «allrounder av høyeste rang». Han har både jobbet med sport, innenriks, utenriks og aktuell.

Lavik startet i byrået i fjor, og har studert jus ved siden av. NTB skriver at de «får en kollega som brenner for breaking og som lett kan ta alle typer vakter i redaksjonen». Lavik har også hatt vakter som nattevakt og vaktsjef.

– Det er veldig stas for meg å få fortsette i NTB som fast ansatt. Jeg trives veldig godt i redaksjonen allerede, og gleder meg til å jobbe videre sammen med de dyktige og trivelige folkene som er der, sier Lavik til Medier24.

Hun har tidligere vært praktikant ved NRK Nynorsk mediesenter, og jobbet i NRK Nyheiter i to år etter det, både i Innanriks- og Direkte-redaksjonane på Marienlyst.

– Jeg har alltid sagt jeg ikke skal ha fast jobb, men har hørt at det kan være lurt å ha, så da får jeg prøve det og se. Man kan være i opposisjon også innenfor systemet. NTB er en fin arbeidsplass med mulighet til å nå ut til mange og jobbe med spennende saker, sier Schjønberg til Medier24.

Powered by Labrador CMS