Schibsted-huset i Oslo, med både Aftenposten og VG.

Schibsted investerer i fintech-selskapet Fixrate

Investerer 19,5 millioner kroner i markedsplass for bankinnskudd.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Schibsted investerer 19,5 millioner kroner i Steinkjer-selskapet Fixrate. Selskapet driver den ledende markedsplassen for bankinnskudd i Norge, og har formidlet flere milliarder gjennom sin plattform.

Fixrate ble startet i 2016 av Brynjar Ellingsen som hovedgründer.

– Fra første dag har vi hatt en visjon om å lage en friksjonsfri markedsplass for bankinnskudd og nå har vi flere milliarder bevis på at at det er behov for vårt konsept. Vi gleder oss til å styrke veksten og ta tjenesten videre sammen med Schibsted, sier Ellingsen.

– Schibsted har en svært sterk portefølje av fintech-virksomheter og har bred internasjonal erfaring. De har også betydelig erfaring med å utvikle markedsplasser, sier Ellingsen.

Fixrate har et sterkt team fordelt på hovedkvarter i Steinkjer, utviklingskontor i Trondheim og salgskontor i Oslo. Selskapet har kunder i hele Norge og er nå klar for å gå ut av landet.

– Fixrate er et av Norges aller mest spennende fintech-selskaper og vi er svært fornøyde med å investere i Brynjar og hans team, sier Christian Horn Hanssen, investeringsansvarlig i Schibsted Growth.

Schibsted har investert i rekke selskaper innen finansiell teknologi, populært kalt fintech, både i Norge og Sverige. Porteføljen inkluderer betalingselskapet Dintero, crowdlending-virksomheten FundingPartner og forsikringsselskapet Tillit Forsikring samt Lendo, en ledende sammenligningstjeneste for lån.

Bryjar Ellingsen, daglig leder i Fixrate
Powered by Labrador CMS