Erik Andreassen

Erik Andreassen blir daglig leder i VOL

Ansvarlig redaktør i VOL Vesterålen Online blir enleder i mediehuset.

Publisert Sist oppdatert

Erik Andreassen (29) er ansatt som enleder i VOL Vesterålen Online. Så sent som 1. oktober i fjor, tok han til som nyansatt ansvarlig redaktør i mediehuset.

Nå er han også ansatt som daglig leder etter Stina Helene Gustavsen, som slutter for å begynne som kultursjef i Hadsel kommune.

Gustavsen var også markedssjef for både VOL, Andøyposten og Vesteraalens Avis, de tre mediehusene som Polaris Media Nord-Norge via Harstad Tidende eier i Vesterålen.

Erik Andreassen og Marius Steffenak

Nå er Marius Steffenakk (34) fast ansatt som markedssjef i regionen. Han har vært konstituert i denne stillingen siden mai i fjor. Steffenakk bor på Stokmarknes og kom til VOL som selger (KAM) i 2018.

Erik Andreassen er fra Sandefjord og kom til det heldigitale mediehuset VOL i fjor høst. Han kom da fra en vaktsjef-stilling hos NRK Finnmark i Alta.

Han har en mastergrad i sportsjournalistikk fra St. Mary’s University i London og startet sin karriere i Sandefjords Blad. Han har også vært innom NRK Finnmark i Kirkenes.

– Både Erik og Marius har gjort en svært god jobb den relativt korte perioden de har hatt lederansvar i mediehusene våre i Vesterålen. Jeg er trygg på at de vil fortsette det gode utviklingsarbeidet og bidra til fortsatt vekst i Vesterålen. Sammen med dyktige ansatte vil de befeste den sterke posisjonen vi har i regionen, sier styreleder Harald H. Rise.

Powered by Labrador CMS