Ulf André Andersen skriver at tronarving Ingrid Alexandra må tåle mer oppmerksomhet nå som hun har fylt 18 år.
Ulf André Andersen skriver at tronarving Ingrid Alexandra må tåle mer oppmerksomhet nå som hun har fylt 18 år.

MENINGER:

Derfor skriver vi i Se og Hør om Ingrid Alexandras kjæreste

«Hun vil i årene fremover måtte tåle stadig større interesse og oppmerksomhet både rundt sitt virke som prinsesse og tronarving – og som person», skriver Ulf André Andersen.

Publisert Sist oppdatert

Dette innlegget er først publisert i en sak hos Se og Hør og er gjengitt med tillatelse.

Kjærligheten blomstrer i kongefamilien. Nå har også prinsesse Ingrid Alexandra funnet lykken. Selv om Se og Hør har kjent til prinsessens forhold i en lang periode, har vi unnlatt å omtale det før nå.

Da hun sist uke inviterte kjæresten til sin offisielle gallamiddag på Slottet, i anledning 18-årsdagen, mener Se og Hør det er legitimt å omtale saken.

Vi mener det har høy offentlig interesse at vår tronarving inviterer kjæresten til å feire dagen med kongelige fra hele Europa og det offisielle Norge. Da fremstår ikke forholdet lenger som en uskyldig ungdomsflørt. Fram til nå har prinsesse Ingrid Alexandra fått lov til å være barn og leve trygt i skyggen av sine foreldre.

Da prinsessen i januar ble myndig, fikk hun eget kontor på Slottet. Det er et av flere synlige tegn på hennes nye offentlige rolle. Hun vil i årene fremover måtte tåle stadig større interesse og oppmerksomhet både rundt sitt virke som prinsesse og tronarving – og som person.

Noen vil hevde at prinsessen må få tid til å finne ut av sitt kjærlighetsforhold. Det er vi enige i, og har derfor ventet en stund med å publisere nyheten. Se og Hør mener imidlertid at kjærestens tilstedeværelse i gallamiddagen på Slottet, derfor markerer et avgjørende vendepunkt.

———————————————-

Dette er et debattinnlegg, og gir uttrykk for skribentens mening. Har du lyst til å skrive i Medier24? Send ditt innlegg til [email protected].

Powered by Labrador CMS