Erling Borgen beklager etter innlegg.
Erling Borgen beklager etter innlegg.

MENINGER:

Jeg er nå blitt gjort oppmerksom på en trist feil, som jeg her vil beklage og be om unnskyldning for

«I en oppramsing om meningsløs journalistikk med flere eksempler, kom jeg i skade for å harselere over en artikkel på NRKs nettsider som fortalte at Julia "våknet med tatovering i nakken"», skriver Erling Borgen.

Publisert Sist oppdatert

Denne teksten ble opprinnelig publisert på Borgens Facebook-side, og er gjengitt med tillatelse.

Min Facebook-artikkel om journalistikk og medieutviklingen (søndag) har skapt mye debatt. Jeg har fått flest positive reaksjoner, men er også blitt kritisert. Min artikkel har dessuten nådd langt ut fordi både Nettavisen og M24 ba om å få publisere mitt innlegg.

Hensikten med artikkelen var å reise en debatt om hvordan NRK skal utvikle seg for å beholde den viktige statusen som en seriøs allmennkringkasting.

Jeg er nå blitt gjort oppmerksom på en trist feil, som jeg her vil beklage og be om unnskyldning for. I en oppramsing om meningsløs journalistikk med flere eksempler, kom jeg i skade for å harselere over en artikkel på NRKs nettsider som fortalte at Julia «våknet med tatovering i nakken».

For meg fremsto dette oppslaget som så useriøst at jeg ikke leste artikkelen. Det burde jeg selvsagt ha gjort. Jeg har i kveld sendt en beklagelse til journalisten. Jeg finner artikkelen både seriøs og vesentlig. Unnskyld.

Powered by Labrador CMS