Eskil Vestre er fast ansatt som vaktsjef for P3.no.
Eskil Vestre er fast ansatt som vaktsjef for P3.no.

Eskil Vestre har fått fast jobb som vaktsjef i P3.no

– Drømmejobben, sier Eskil Vestre om at nå blir vaktsjef for P3.no.

Publisert Sist oppdatert

Eskil Vestre har jobbet i NRK og P3 i forskjellige stillinger de siste årene, blant annet som vikarierende vaktsjef.

Nå er han blitt fast ansatt som vaktsjef på P3.no.

– P3 er drømmejobben! For en som alltid har brent for populærkultur, og å lese og skrive om det, føles det som å ha kommet akkurat rett sted, sier Vestre.

Eskil Vestre begynte å skrive for «Club Nintendo-magasinet» som 14-åring.

Siden har han blant annet vært journalist for Ballade.no, journalist og vikarierende webredaktør for Gaffa.no, og jobbet med eventer for Teknisk Ukeblad og The Pokémon Company International, før han kom til P3 i 2020.

– Det er en artig omstilling å jobbe i en så stor organisasjon som NRK nå. Tidligere har jeg vært journalist i redaksjoner som har vært så små at det bare har vært 1-2 faste ansatte. Men dugnadsånden og ildsjelene jeg møtte hos disse, er noe jeg også finner igjen hos alle entusiastene som jobber i P3. Her brenner folk for det de driver med, sier Vestre.

Redaksjonssjef for nett i P3, Daniel Ramberg mener Vestre er et varp for P3 og NRK.

– Han får det beste ut av både innhold og folk rundt seg, og har høye ambisjoner for P3s nettjournalistikk og innholdet vårt på nett. Så er han også enestående strukturert, og har både et skarpt språkhode og en skarp penn, noe han har vist gjennom mange år som kulturjournalist forskjellige steder, sier Ramberg.

Powered by Labrador CMS