Camilla Berg Hansen, Nora Charlotte Lindtner, Erik Sergio Auklend, Kaia Nustad Haugen og Maria Sirevåg Wilhelmsen.
Camilla Berg Hansen, Nora Charlotte Lindtner, Erik Sergio Auklend, Kaia Nustad Haugen og Maria Sirevåg Wilhelmsen.

Dagbladet Pluss ansetter fem journalister

Som en del av den historiske oppbemanningen av Dagbladet, ansetter Dagbladet Pluss nå hele fem nye reportere.

Publisert Sist oppdatert

Erik Sergio Auklend (33), Camilla Berg Hansen (39) og Kaia Nustad Haugen (23) er ansatt i faste stillinger, mens Maria Sirevåg Wilhelmsen (23) og Nora Charlotte Lindtner (30) er hentet inn til prosjektstillinger.

Auklend kommer fra en kombinert reporter- og frontsjef-stilling i Drammens Tidende. Han har gjort seg bemerket med lokale journalistpriser for sine avsløringer om ungdomsvolden i Drammen og har rapportert fra flere lukkede miljøer som leserne engasjerer seg i.

- Dette blir så gøy! Nå oppfyller jeg guttedrømmen, og tar med meg alt jeg har lært i fantastiske Drammens Tidende, til Norges mest innovative mediehus, sier Auklend.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på [email protected]

Camilla Berg Hansen var innom Dagbladet i ulike vikarstillinger på første halvdel av 2010-tallet. Siden har hun blant annet jobbet for VG Helg og kommer nå fra en stilling som seniorrådgiver i Arkivverket.

Lindtner har tidligere vært tilknyttet Dagbladet Pluss og Lommelegen som vikar, og kommer nå fra KK. Hun har særlig teft for kritisk helsejournalistikk som ligger tett opp mot livene til folk flest.

- Jeg gleder meg til å jobbe med alle de fine folkene i Dagbladet Pluss, sier Lindtner.

Nustad Haugen var innom Dagbladet Pluss-redaksjonen første gang som sommervikar i 2020. Hun ble i vår ferdig med en bachelorgrad i statsvitenskap ved Universitetet Bergen og hentes nå tilbake til Dagbladet fra VG+.

Sirevåg Wilhelmsen er for tida vikar i Magasinet og flytter nå ansettelsesforholdet sitt til Dagbladet Pluss. Hun er et stort historiefortellertalent som over tid har vist en dokumentert evne til å begeistre og berøre leserne.

Og selv om Dagbladet Pluss nå henter inn fem nye reportere, er ikke rekrutteringsprosessen over.

- Etter å ha ansatt så mange gullfolk på en gang, er det virkelig et privilegium å kunne si at det faktisk ikke er over ennå. Vi skal investere i enda flere journalister og mer godt innhold, så her er det bare å følge med om man har lyst å få plass i dette superlaget, sier Jonas Pettersen, redaksjonssjef i Dagbladet Pluss.

Samtidig konstitueres Therese Doksheim Skaug som leder for Stories-gruppa i Dagbladet Pluss fra 1. desember.

Doksheim Skaug har tidligere vikariert som reportasjeleder i Dagbladet Pluss og overtar nå ansvaret for å igangsette, sikre og utvikle den gode, historiefortellende journalistikken på Dagbladets betalflater Pluss og Magasinet.

Powered by Labrador CMS