Oda Ording går fra VG til Dagbladet

Oda Ording (28) blir fast ansatt som ny breaking news-reporter i Dagbladet.

Publisert Sist oppdatert

Dagbladet har de siste årene spesielt gjort seg bemerket for breaking news. I høst er det varslet en kraftig oppbemanning i avisa.

Nå er en svært viktig signering på plass.

– Nå tar jeg med meg alt jeg har lært i VG, for å slå dem ned i støvlene. Jeg digger Dagbladets uredde profil, og gleder meg til å gå inn i nyhetskampen sammen med dere. Ryktes også om et godt arbeidsmiljø som jeg ser frem til å bli en del av, sier Oda Ording, som blir en del av avisas breaking news-avdeling.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

MBLs ferske lesertall for andre kvartal i år, viser at Dagbladet har en samlet digital dekning på 1 236 000 lesere.

– Oda elsker breaking news! Derfor er vi veldig fornøyde med å få henne med på laget. Oda har erfaring fra flere andre mediebedrifter med breaking news, men hun har også tatt ansvar og utmerket seg på andre området på nyhetsfeltet. Vi har derfor store forventninger til at hun blir en fin tilvekst til den glimrende gjengen vi har her i Dagbladet, sier fungerende nyhetsleder Thomas Sæbø.

28-åringen kommer fra VGs nyhetsavdeling og har tidligere erfaring fra blant andre NRK. Oda er utdannet ved journalistutdanningen i Volda og har også studert statsvitenskap ved Universitet i Oslo.

Breaking nyhetsavdelingen er spydspissen i Dagbladets angrep for å vinne nyhetskampen. Seinest denne uka ble det annonsert flere ledige stillinger på avdelingen.

– Vi er utrolig glade for at Oda melder overgang til oss! Nå håper vi så mange som mulig søker på de nye ledige stillingene som ligger ute, sier fungerende redaksjonssjef Hans-Martin Thømt Ruud.

Powered by Labrador CMS