Emilie Waaler og Roger Grosvold er ansatt i prosjektstillinger i Dagbladet.
Emilie Waaler og Roger Grosvold er ansatt i prosjektstillinger i Dagbladet.

Dagbladet ansetter to nye journalister i sosiale medier-avdelingen

Emilie Waaler (27) og Roger Grosvold (41) hentes inn for å styrke satsingen.

Publisert Sist oppdatert

Emilie Waaler (27) og Roger Grosvold (41) er ansatt i prosjektstillinger på sosiale medier-avdelingen i Dagbladet, opplyser mediehuset.

Duoen tiltrer i den nye jobben 1. februar 2022.

Waaler hentes inn fra NRK Nyheter, og har tidligere bakgrunn fra Budstikka og Hallingdølen.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på [email protected]

Hun er journalistutdannet ved OsloMet.

– Nå gleder jeg meg veldig til å begynne i Dagbladet! Når formålet med sakene du skriver er å nå ut til folks følelser, på godt og vondt, er mulighetene så mange og spennet så stort. Jeg gleder meg til å få frem både latter, tårer og ettertanke hos Dagbladets lesere. Det blir bra, sier Waaler.

Grosvold hentes på sin side fra ABC Nyheter og ABC Brand Studio, der han de siste årene har vært både forsideredigerer og journalist.

– Da muligheten til å bli en del av Dagbladets SoMe-avdeling meldte seg, kunne jeg ikke la den gå fra meg. Dette ser jeg som en strålende anledning til å formidle historier og temaer innen et bredt temaregister fra inn- og utland for leserne, sier han.

Dagbladets avdelingsleder for sosiale medier, Eugene Brandal Laran, jubler over dobbelt-rekrutteringen.

– Dette er signeringer på toppnivå. Begge er spydspisser på hver sine områder. Emilie Waaler blir beskrevet som et stort talent, som bare blir bedre og bedre. Hun er engasjert, nysgjerrig, standhaftig og nøyaktig, sier han.

– Roger Grosvold er en svært rutinert ringrev, som vil fylle flere av blindsonene vi har i dag. Han er en kunnskapssøkende historieforteller med en god penn og velutviklet sans for det tabloide, sier Brandal Laran.

Powered by Labrador CMS