Malin Iden, Elisabeth Dalseg og Magnus Gjestrum Larsen har fått jobb i Din Side.

DinSide ansetter tre journalister

Magnus Gjestrum Larsen, Elisabeth Dalseg og Malin Iden skal styrke Dagbladets forbrukernettsted.

Publisert Sist oppdatert

Forbrukernettstedet til Dagbladet, Din Side, øker staben, og ansetter Magnus Gjestrum Larsen, Elisabeth Dalseg og Malin Iden.

- Jeg er veldig stolt og glad for å muligheten til å bli en del av DinSide-redaksjonen! Nå gleder jeg meg til å utvikle meg videre hos Norges beste forbrukernettsted og ser fram til å bidra med alt jeg kan for å produsere spennende journalistikk, sier Gjestrum Larsen, som kommer fra vikarstilling på sporten i Dagbladet.

Han og Dalseg er ansatt som faste reportere, og skal dekke alle områder innen forbrukerjournalistikken. Dalseg flytter seg fra Dagbladets matredaksjon og har også tidligere jobbet på DinSide.

- Jeg setter stor pris på å komme «hjem» til den dyktige gjengen. Ingen er bedre på forbrukernyheter enn oss, sier hun.

I tillegg styrker nettstedet laget med Malin Iden, som skal jobbe med unge brukere. Iden kom til DinSide som sommervikar og har siden vært i ulike vikariater.

- Jeg er takknemlig for å være en del av teamet og fortsette utviklingen med dyktige kollegaer. Det blir spennende å være med på å styrke posisjonen blant unge brukere med nyheter og trender innenfor forbrukerverden, sier hun.

DinSide-redaktør Rolf Fiske er storfornøyd med de nye ansettelsene.

- DinSide har vokst mye, og suksess og popularitet forplikter. Vi tar leserne på alvor og ansetter nå en gullrekke for å styrke produktet ytterligere. Dette er en gavepakke til våre brukere. Magnus, Malin og Elisabeth er alle ivrige og faglig sterke reportere, som jeg er helt trygg på at leserne vil sette pris på, sier han.

Powered by Labrador CMS