Anabelle Bruun (21) og Magnus Bjørnstad Paus (31) skal løfte TV-journalistikken i Dagbladet videre.

Dagbladet ansetter to videojournalister

Anabelle Bruun og Magnus Bjørnstad Paus er ansatt som faste videojournalister i Dagbladet TV.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg er stolt og heldig som får være en del av dette fantastiske laget på fulltid, oppsummerer Anabelle Bruun.

21-åringen kom til Dagbladet TV som praktikant fra Oslo Met høsten 2021, og er fortsatt under utdanning. Nå gleder hun seg over å ha fått fast jobb lenge før hun hadde drømt om.

– Anabelle utmerket seg tidlig som et talent innen nyhetsformidling og videojournalistikk. Vi har store forventinger til hvordan hun vil utvikle seg selv og redaksjonen vår videre, sier redaksjonssjef Tanja Wibe-Lund.

Dagbladet TV har siden satsingen i 2019 dokumentert kraftig vekst, og kan vise til sterke økonomiske resultater. Fra å være en redaksjon med 5 medarbeidere, teller de nå nesten 40 ansatte. Og opplever daglig vekst.

– Det som skjer i Dagbladet TV nå er at vi skriver løpende mediehistorie. Vi er bare i starten av planene vi har for web-TV i Dagbladet, og er på relativt kort tid blitt en svært sentral del breaking news-operasjonen, samt formidling av journalistikk innen nyheter, sport og underholdning, sier Wibe-Lund.

Samtidig med Bruun takket Magnus Bjørnstad Paus ja til jobbtilbudet fra TV-redaksjonen på Hasle.

– Det var så lett for meg å svare ja. Vi jobber veldig allsidig, og har et unikt og veldig inkluderende arbeidsmiljø, sier 31-åringen.

– Vi er så fornøyd med å ha sikret oss Magnus som en fast del av staben. Han har bevist ved utallige eksempler at han har evner til å ta TV-toget i full fart inn i framtida, sier redaksjonssjefen.

– Det er veldig mye spennende som skjer i Dagbladet TV, og mer kommer. Jeg ser fram til å bidra med det jeg kan for å sikre den beste nyhetsdekningen og formidle den beste underholdningen til våre seere, sier Magnus Paus.

Powered by Labrador CMS