Martin Fjellheim (27) er ansatt som frontsjef for Medier24, KOM24 og Salg24
Martin Fjellheim (27) er ansatt som frontsjef for Medier24, KOM24 og Salg24

PRESSEMELDING:

Martin Fjellheim blir ny frontsjef i Medier24 AS

Medier24 styrker laget med 27-åringen som har vikariert i Bergens Tidende.

Publisert Sist oppdatert

Martin Fjellheim (27) er ansett i en nyopprettet og fast stilling som frontsjef i Medier24 AS. Han vil også styre fronten på KOM24 og Salg24.

Fjellheim vil få ansvar for frontstrategi og analyse, i tillegg til å styre fronten ettermiddag og kveld.

Fjellheim har jobbet som vikar i Bergens Tidende siden januar 2021. Han har studert journalistikk ved Universitetet i Bergen og også vært med i studentradioen samme sted.

Sjefredaktør Cornelia Kristiansen er strålende fornøyd med signeringen.

– Martin er perfekt for stillingen, han er analytisk, kjapp, har godt språk og skjønner hvordan oppmerksomhet fungerer, i tillegg til at han har god presseetisk forståelse. Og så synes jeg det er bra at han var bekymret for at nyhetstrøkket skulle være lavere hos oss enn i BT. Det tror jeg ikke det er, men det lover godt, sier Kristiansen.

Sjefredaktør Cornelia Kristiansen gleder seg til å få Martin Fjellheim på plass.
Sjefredaktør Cornelia Kristiansen gleder seg til å få Martin Fjellheim på plass.

Fjellheim er glad for å flytte til Oslo og slutte seg til redaksjonen.

— Jeg gleder meg ekstremt til å bli en del av laget i en ambisiøs og voksende redaksjon. Å få være med på å «starte opp» frontsjefrollen er en mulighet jeg ikke kunne takke nei til. Og jeg går inn i det med alt jeg har, sier Fjellheim.

— Jeg kjenner allerede at det kribler i fingrene etter å være i første rekke i nyhetsdekningen på kveldstid. Her får jeg i både pose og sekk, å produsere raske nyheter og samtidig sette mitt preg på fronten.

— Det er utrolig kult at Medier24 velger å satse på meg. Å lande i en fast jobb som virker så spennende er nærmest uvirkelig, og jeg gleder meg til å bli en del av laget.

Fjellheim tiltrer stillingen 15. februar.

Powered by Labrador CMS