Atle Jørstad Wergeland
Atle Jørstad Wergeland

Dine Penger i sterk vekst etter VG-fusjonering: – Vårt mål er å bli nummer én

Etter at Dine Penger ble en del av VG i fjor, har tallene skutt fart.

Publisert

Etter å ha vært en del av E24 i mange år ble Dine Penger i 2021 en del av VG og selskapets nisjesatsinger.

Nå, under et halvt år senere, kan Dine Penger vise til solide tall.

– Vi la om strategien mot slutten av fjoråret, og siden desember 2021 har vi hatt vekst måned for måned i både abonnementssalg og inntekter, sier redaksjonell leder Atle Jørstad Wergeland i Dine Penger.

Han viser til at de i april var 37 prosent opp på inntekter mot fjoråret, og 36 prosent opp på abonnementssalg.

– Vårt mål er å bli nummer én på personlig økonomi i Norge. Med VGs muskler, et godt samarbeid med VG+, journalister med høy fagkunnskap og ikke minst hele Norges Hallgeir Kvadsheim på laget ønsker vi å gi leserne uavhengige og troverdige råd for at de selv kan ta smartere økonomiske valg.

Samtidig med den digitale veksten skjer det også stadig nye ting, forteller Jørstad Wergeland. Først på agendaen er kurs med Hallgeir Kvadsheim.

– Vi har fått inn Ingvild Johnson som forretningsutvikler, som virkelig har vært med å gi oss fart. Nå i juni arrangerer vi for første gang kurs i personlig økonomi: Hallgeir vil fortelle alle som hører på om hvordan du kommer i gang med fondssparing. Vi tror det er viktig å bygge et univers rundt en nisjeside som Dine Penger, hvor vi gjør stoffet tilgjengelig på ulike plattformer og kommuniserer til brukerne på ulike måter.

Dine Penger er et abonnementsbasert nettsted, i tillegg til et eget papirmagasin som kommer ut elleve ganger i året. Dine Penger-redaksjonen lager også en av Norges største økonomipodkaster, Pengerådet, med Andreas Fredriksen og Hallgeir Kvadsheim.

Powered by Labrador CMS