Aslak Sommerfelt Skretting tar over som konsernsjef etter sin fra, Herman Skretting.
Aslak Sommerfelt Skretting tar over som konsernsjef etter sin fra, Herman Skretting.

Aslak Sommerfelt Skretting er ny konsernsjef for Jærradiogruppen

Tar over som konsernsjef etter sin far og grunnlegger av konsernet, Herman Skretting.

Publisert Sist oppdatert

Det melder Jærradiogruppen i en pressemelding.

– Jeg går til oppgaven med ydmykhet. Herman (Skretting) har gjennom mange år bygget opp et konsern bestående av mange av landets sterkeste lokalradiomiljøer. Jeg gleder meg til å lede utviklingen videre i årene som kommer, sammen med flinke medarbeidere i organisasjonen, sier Aslak Sommerfeldt Skretting.

Skretting har de siste årene innehatt mye av driftsansvaret i grupperingen.

Han har siden 2018 også sittet som styreleder i Norsk Lokalradioforbund, og representert landets lokalradioer i styret i Norsk Presseforbund.

Jærradiogruppen står bak flere av landets største lokalradiokanaler, med virksomhet i Rogaland, Sunnmøre, Telemark, Vestfold og Oslo.

Kanalene finansieres i all hovedsak av lokale annonseinntekter, omsetter for ca. 25 millioner kroner og har rundt 30 ansatte.

Jærradiogruppen står bak til sammen 11 ulike radiokanaler, som når ut til rundt 200.000 lyttere hver uke. Kanalene sender på DAB, FM, nett og mobil. Jærradiogruppen eies av Herman Skretting AS.

I tillegg til driften av egne kanaler er Jærradiogruppen ansvarlige for utbygging og drift av DAB for lokalradio (Lokalradioblokka) i 6 av landets 37 konsesjonsområder.

Powered by Labrador CMS