Arve Fuglum og Karen-Marie Ellefsen kommenterer OL-seremoniene for Discovery
Arve Fuglum og Karen-Marie Ellefsen kommenterer OL-seremoniene for Discovery

Karen-Marie Ellefsen gjør nytt TV-comeback - skal kommentere OL for Discovery

Den tidligere NRK-profilen skal kommentere åpningsseremonien.

Publisert Sist oppdatert

Karen-Marie Ellefsen og Arve Fuglum sitter i kommentatorboksen når vinter-OL i Beijing offisielt åpnes fredag og når de avsluttes søndag 20. februar, opplyser rettighetshaver Discovery.

Det er Ellefsens første sportsrelaterte kommentator-oppdrag siden hun gikk av med pensjon i NRK Sport høsten 2020.

Hun gjorde TV-comeback med sin opptreden på TV 3- og Viaplay-programmet Fangene på fortet i fjor.

– Jeg syns det er stor stas å få være med på dette, og var jo glad for å bli spurt. Men som alltid, så føler jeg på en viss prestasjonsangst, sier Ellefsen.

– Jeg er en sånn person som trenger å forberede meg godt, og akkurat nå er jeg litt bekymret for at vi ikke skal få all informasjon vi trenger i god tid på forhånd. Men det skal nok gå fint, og jeg gleder meg til sendingen kommer i gang på TVNorge fredag formiddag. Da forsvinner nervene, sier hun.

Ellefsen har tidligere kommentert hele sju åpningsseremonier i sommer-OL - fra 1984 til 2008, samt i vinter-OL i Nagano i 1998.

– Arves kapasitet er vi jo godt kjent med fra før her i Discovery, og så er det veldig hyggelig at en TV-sport-legende som Karen-Marie blir med oss på OL-laget. Det blir et comeback jeg tror mange TV-seere vil sette stor pris på, sier Morten Johannessen, sportsdirektør i Discovery Norway.

Powered by Labrador CMS