Tonia Kvernmo, Julie Refseth og Torstein Davidsen skal sammen drive Romerikes Blads ferskeste nysatsing, nettavisen MittLørenskog. :
Tonia Kvernmo, Julie Refseth og Torstein Davidsen skal sammen drive Romerikes Blads ferskeste nysatsing, nettavisen MittLørenskog. :

Disse tre skal drive MittLørenskog: – Jeg gleder meg veldig

Skrivende leder Torstein Davidsen får med seg journalistene Tonia Kvernmo og Julie Refseth i oppstarten av nettavisen MittLørenskog.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag formiddag ble det kjent at Amedia-eide Romerikes Blad starter opp en ny nettavis i Lørenskog, med navnet MittLørenskog.

52 år gamle Torstein Davidsen fra Hakadal får ansvaret som skrivende leder for satsingen.

Det ser han sterkt frem til.

– Jeg gleder meg veldig til å kunne være enda tettere på Lørenskog og følge folk og hendelser i en av landets raskest voksende og mest spennende kommuner, sier Davidsen.

Davidsen har vært ansatt i Romerikes Blad siden 1999, både som redigerer og journalist med særlig ansvar for Lørenskog.

– Har alltid hatt lyst å komme tilbake

Med seg på laget får Davidsen både Tonia Kvernmo og Julie Refseth. Kvernmo har studert journalistikk i Stavanger, og har blant annet jobbet for Adresseavisen, Fædrelandsvennen og i Romerikes Blad.

De siste fire årene har 28-åringen jobbet for Finnmarken i Kirkenes.

Nå gleder Kvernmo seg stort over å få muligheten til å være med å lage nettavis i Lørenskog.

– Jeg har alltid hatt lyst til å komme tilbake hit. Jeg stortrives på et sted der det skjer så mye, og der det bor så utrolig mange spennende mennesker. Dette gleder jeg meg til å dykke enda dypere inn i som journalist for MittLørenskog, sier hun.

Tror på spennende historier

29 år gamle Julie Refseth har på sin side mastergrad i medievitenskap fra NTNU, og har jobbet i NRK, både i Vestfold og i Finnmark.

Refseth har mye erfaring fra nyhetsarbeid på radio, og har i tillegg vært nettreporter.

Hun tror at Lørenskog har mange gode historier å by på.

– Å være med og starte opp MittLørenskog er noe jeg ser fram til, og noe jeg synes virker veldig spennende. Det er mange som flytter til kommunen, og jeg er sikker på at vi finner mange spennende ting å skrive om, sier Refseth.

Powered by Labrador CMS