Dag Sørsdahl er konsernsjef i Aller Media i Norge.
Dag Sørsdahl er konsernsjef i Aller Media i Norge.

Aller Media i Danmark kutter - dette gjør den norske avdelingen

Ifølge danske Journalisten kutter og omorganiserer den danske avdelingen av Aller. I Norge følger de nøye med på markedet.

Publisert Sist oppdatert

Danske Journalisten melder at Aller i Danmark sier opp til sammen syv personer, og antall mediesjefer er redusert fra seks til tre.

I tillegg slås redaksjonene «Kvindeliv» og «Livsstil» sammen under navnet «Kvinner og Vertikaler».

– Vi ser kontinuerlig på hvordan vi kan vokse, og fokuset er fortsatt på å digitalisere virksomheten vår. Vi har investert betydelig i våre digitale produkter og vi har lykkes godt, uttaler Aller Danmarks administrerende direktør, Charlotte Riparbelli til danske Journalisten.

– Derfor ser vi selvfølgelig også fortløpende på hvordan organisasjonen skal se ut og hvordan vi kan fortsette å vokse vår virksomhet – både på kort og lang sikt. Det har alltid vært en del av vår digitale vekststrategi og må bidra til å sikre virksomheten vår – også i fremtiden.

Hos Aller Media i Norge er det ikke besluttet eller planlagt kostnadsprogrammer eller tiltak.

Det bekrefter administrerende direktør, Dag B. Sørsdahl, overfor Medier24.

– Markedsutviklingen er krevende, vi følger selvsagt markedet nøye, med høy beredskap, sier han.

– Vi kan ikke utelukke at vi ikke blir truffet av vesentlige endringer i markedet. Men vi har ikke besluttet og har ingen planer per dato vedrørende kostnadsprogrammer eller tiltak, sier han.

Powered by Labrador CMS