Aksel Lund Svindal vant Mesternes mester 2021. Neste sesong får vi se ham som programleder.
Aksel Lund Svindal vant Mesternes mester 2021. Neste sesong får vi se ham som programleder.

Blir ny programleder i Mesternes Mester

– Det er store sko å fylle, sier Aksel Lund Svindal om den nye jobben.

Publisert Sist oppdatert

Aksel Lund Svindal overtar stafettpinnen når Dag Erik Pedersen nå takker av som programleder for Mesternes mester.

Alpinlegenden ble nylig kåret til vinner av Mesternes mester 2021 etter en dramatisk finale. Nå skal han selv lede det populære programmet.

– Jeg er virkelig stolt og smigret over å bli spurt, sier Aksel Lund Svindal. – Det var veldig overraskende, og neppe noe jeg ville ha tenkt på å gjøre hvis jeg ikke selv hadde vært med i Mesternes mester denne sesongen. Jeg fikk oppleve på nært hold hvor utrolig profesjonell denne produksjonen er, og resultatet ble fantastisk bra. Så dette har jeg lyst til å fortsette å være en del av.

Svindal gleder seg til å være med på å bygge programmet videre nå som Dag Erik Pedersen gir seg.

– Det er store sko å fylle etter Dag Erik, som virkelig takker av på topp. Så jeg må bare prøve å gjøre det på min måte og ta det som en utfordring, sier Svindal.

Dag Erik Pedersen, som har ledet Mesternes mester gjennom 12 sesonger, meddelte mandag at han ikke blir å se i den neste utgaven av programmet.

Med den tidligere stjernesyklisten ved roret har Mesternes mester vokst til å bli NRKs mest sette programserie. Årets sesong har hatt tidenes høyeste seertall med 1,5 millioner seere i snitt pr. episode.

Powered by Labrador CMS