The Olsen blir forrukerøkonom
The Olsen blir forrukerøkonom

Thea Olsen slutter i TV 2

Mangeårig TV 2-profil Thea Olsen skifter beite og blir Danske Banks nye forbrukerøkonom. – Dette tilbudet kunne jeg ikke takke nei til.

Publisert Sist oppdatert

Thea Olsen bekledde gjennom sine 12 år i TV 2 en rekke roller. Hun var blant annet programleder både for «Matagentene» og «Best av de beste», samt nyhetsoppleser og reporter for TV 2 Sporten.

Kunne ikke takke nei

Nå skal hun på vegne av Norges tredje største bank skal hjelpe Ola og Kari Nordmann med små og store utfordringer innen privatøkonomi.

– Jeg hadde egentlig ingen planer om å flytte på meg akkurat nå, men da denne muligheten i Danske Bank dukket opp kunne jeg ikke takke nei. Slik jeg ser det er jeg født i NRK, blitt voksen i TV 2, og nå flytter jeg hjemmefra, sier Olsen.

Det var VG som først omtalte jobb-byttet.

Medieprofilen har bare gode ting å si om TV 2-systemet, som hun mener har lært henne mye.

– I TV 2 har jeg hatt mange gode opplevelser og erfaringer, og møtt mennesker som kontinuerlig har inspirert meg. Det er en god grunn til at jeg ble i TV 2 såpass lenge! Jeg må si jeg er veldig takknemlig for alle rollene jeg fikk muligheten til å prøve meg i, og alt jeg nå tar med meg videre, sier den nye forbrukerøkonomen.

Fått flere jobbtilbud

Hun legger ikke skjul på at hun har fått flere interessante jobbtilbud i løpet av sine år i TV 2. Utfordringene Danske Bank kunne tilby henne var derimot så spennende at hun for første gang siden 2009 bestemte seg for å få ny arbeidsgiver.

– Forbrukerøkonom er en utrolig spennende og fascinerende rolle å få lov å tre inn i. Det å få anledning til å formidle all den solide og brede kompetansen i Danske Bank, på en lettfattelig og gjerne også underholdende måte, var noe jeg kjente jeg hadde svært lyst til.

Kommunikasjonssjef Stian Arnesen i Danske Bank i Norge er strålende fornøyd med å få en så sterk profil som Thea Olsen på laget.

– I en stadig raskere medieverden, der forbrukere hver dag overveldes med informasjon, blir evnen til å formidle kompliserte temaer på en forståelig og empatisk måte stadig viktigere. Derfor har vi med Thea Olsen nettopp valgt en solid formidler med høy interesse for personlig økonomi, sier Arnesen.

Powered by Labrador CMS